Kiakadtak a csepeliek: sorozatban törik fel a pincéket egy csillagtelepi társasházban, ezt mondja egy szemtanú





Mint a filmekben, úgy tér vissza egy tolvaj folyamatosan egy csepeli társasház pincéjéhez, hogy újra és újra feltörje. Öt napja egy drága kerékpárt, március 11-én hajnalban pedig egy fűnyírót loptak el a csillagtelepi pincéből. Felháborodtak a lakók.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.03.13.
Módosítva: 2024.03.13.
társasház csepel betörés rendőrség pince

Egy csepeli Facebook-csoportban számoltak be arról a lakosok, hogy egy tolvaj már harmadszorra töri fel a Szabadság utca 33-as számú társasház pincéit. Pár napja egy nagy értékű kerékpárt vittek el az egyik pincéből, március 11-én hajnalban pedig az egyik lakó benzines fűnyíróját tulajdonította el a tolvaj. Fábián László, a csoport adminisztrátora épp szemtanúja volt a legutóbbi lopásnak, ám először maga sem gondolta, hogy tolvajt lát.

A betörő mindig visszatér ugyanebbe a társasházba, hogy feltörje a pincéket – Fotó: Google Maps

„Láttam egy fickót, aki maga előtt tolt egy fűnyírót, de nem gondoltam, hogy épp ellopja”

Az információk szerint a tolvaj március 11-én hajnalban, 03:50 és 04:05 között hagyta el a helyszínt, ugyanis Fábián László épp látta távozni. László pont ekkor volt lent kutyát sétáltatni, és fel is tűnt neki a furcsa férfi, aki maga előtt tolt egy fűnyírót hajnalok hajnalán.

Pont lent voltam a kutyát sétáltatni, s láttam egy fickót, hogy tol maga előtt egy fűnyírót. De akkor még nem járt az eszemben, hogy pont egy tolvajt látok. A nagy hangzavarral, ahogy húzta a fűnyírót, a kutyám elkezdett ugatni. Amikor ezt meghallotta a tolvaj, felkapta a fűnyírót, s gyorsan haladt tovább 

– mesélte el László a történteket a Metropolnak, aki a rendőrségnek is jelezte a látottakat és vallomást is tett. Információi szerint 5 nappal ezelőtt 14 pincét törtek fel ugyanabban a házban, most pedig 8-at.

„Sajnos a térfigyelő kamera, ami az utcában van, pont arra nem néz, ráadásul sötét is volt hajnalban, így személyleírást se tudtam adni a rendőrségnek” – tette hozzá László, aki felháborodva posztolta ki az újabb pincefeltörést a Facebookra, kiemelve: „A tettes mindig visszatér a tett helyszínére. Nemcsak a filmekben van így, hanem a valóságban is.”

Két betörőt is elcsípett az anya.
A lakosok felháborodtak, hiszen már 3. alkalommal törik fel a pincéiket – Fotó: rawf8 (illusztráció!)

Kerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban

László elmondása alapján a rendőrség tud a betörésekről, így szerkesztőségünk is érdeklődött a körülményekről a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, akik a következő választ küldték: „A rendőrségre 2024. március 11-én 8 óra 14 perc körül érkezett bejelentés, hogy a XXI. kerületben, a Szabadság utcában feltörtek több pincehelyiséget. A csepeli rendőrök a helyszínen szemlét tartottak. Az ügyben a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt.”

 





 





Ezeket olvastad már?
Tragédiába fulladt a szex az első randin, meghalt egy 19 éves lány

Tragédiába fulladt a szex az első randin, meghalt egy 19 éves lány

9 éves kislány küldött üzenetet az anyjának a szexuális erőszakról

9 éves kislány küldött üzenetet az anyjának a szexuális erőszakról

Szörnyű gyanúról suttognak Budafokon, veszélyre figyelmeztetik egymást az ott lakók

Szörnyű gyanúról suttognak Budafokon, veszélyre figyelmeztetik egymást az ott lakók

Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás