„A családom elvárja, hogy én süssem meg a testvérem esküvői tortáját, pedig meg sem hívtak!”

A családja azt várta a fiatal nőtől, hogy 200 emberre elegendő tortát süssön, mindezt ráadásul ingyen.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.19.
esküvő esküvői torta család konfliktus

Felháborító esetről számolt be Redditen egy fiatal nő, aki főállású pékként dolgozik. Posztjában elárulta, hogy mindig is a család fekete bárányának számított, a helyzet pedig még rosszabbá vált, miután az édesanyja újraházasodott, és született négy féltestvére. Egyikük, a 20 éves JoJo júliusban megy férjhez, a posztoló nagymamája és édesanyja pedig ezután elvárta volna tőle, hogy ő süsse meg az esküvői tortát a 200 vendéget számláló eseményre - mindezt úgy, hogy őt még csak meg sem hívták a menyegzőre.

eskuvő
Képünk illusztráció / Fotó: stockfilms88

Mindennek a tetejébe azt is kijelentették, neki kell elszállítania a tortát a helyszínre, ami - tekintve, hogy a posztoló milyen messze lakik a családjától - minden, csak nem könnyű feladat, mialatt neki kell fizetnie a repülőjegyet is, oda-vissza.

Mindenért nekem kellene fizetnem, úgy gondolják, ez egy szép ajándék lenne a húgomnak. Csak nevettem, és elküldtem nekik az árlapomat. Teljesen bepöccentek. Elkezdtek üzenetekkel bombázni, hogy milyen önző vagyok, mennyire aljas vagyok, mennyire mérgező vagyok, amiért elvárom a családomtól, hogy fizessenek a tortámért, amikor elmehetnének venni egyet, és a többi

- írta meg a posztoló, aki arra volt kíváncsi, külső szemszögből nézve kinek van igaza ebben a szituációban.

A Reddit-felhasználók teljes mértékben a bejegyzés írójának adtak igazat, és értetlenül álltak azelőtt, ahogy a családtagjai ingyen várnának tőle szívességet, holott a menyegzőre már nem hajlandók meghívni őt.

Vagy családtag vagy, és akkor meg kell hívniuk az esküvőre, vagy nem kezelnek családtagként, de ebben az esetben nem tartozol nekik semmivel sem ingyen

- jelentette ki az egyik kommentelő, a Mirror beszámolója szerint.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás