Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely a Facebookon híreszteli, kevesebb a dugó a fővárosban





Újra meg újra kiakadt a kamuméter Karácsony szavai hallatán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.27.
Módosítva: 2024.03.27.
Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergely főpolgármester Budapest kamu

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje újabb videóval jelentkezett, melyben Karácsony Gergely szavai ütköztek a fővárosi valósággal.

 

„Karácsony Facebookon híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja. Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki, mivel közlekedjen. De egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem, hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket. Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az 5 éve alatt. Budapesten változás kell!”
– írja Szentkirályi Alexandra friss Facebook-bejegyzésében, melyhez videót is mellékelt: 

Szentkirályi Alexandra március 22-én indította el a Kamuméter című videósorozatát, melynek első részében a főpolgármester Városházapark kapcsán tett ígéretének eredményét ellenőrizte.

„Indul a Kamuméter! Jön a kampány, és ilyenkor jönnek az ígéretek is. Üres ígérgetésekben pedig Karácsony Gergely a legjobb. De vajon mi valósult meg 5 évvel ezelőtti vállalásaiból? Kamuméter néven új sorozatot indítok azért, hogy ezt a kérdés megválaszoljam. A Kamuméterben sorra veszem a főpolgármester eddigi legnagyobb vállalásait. Kezdjük a Városháza parkban!”

A Kamuméter második részében Szentkirályi Alexandra a jelenlegi főpolgármesterről elmondta: 2019-es kampányában azt ígérte, hogy pesti fonódó villamoshálózatot hoz létre, és összeköti a 14-es és 47/49-es villamosokat a Bajcsy-Zsilinszky úton. Csakhogy a beígért 2,5 kilométeres sínszakasznak se híre, se hamva. Egy kapavágás nem történt a projekt megvalósítása érdekében. Tehát ez is csak egy hangzatos kábítás volt Karácsony Gergely részéről – mondta.

Majd újabb terület került górcső alá: a bérlakások. „A főpolgármester a héten szerdán élőzni kezdett a Facebookon és bérlakásokat ígért” – hívta fel a figyelmet videójában Szentkirályi Alexandra. Ha valakinek mindez ismerős lenne, az nem véletlen: Karácsony Gergely 2019-es programjában ugyanis szóról-szóra ugyanez hangzott el. Ám, ami még rosszabb, hogy ebből semmi nem valósult meg... 

 





 





Ezeket olvastad már?
Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

CPAC: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

CPAC: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

Áll a forgalom Budapesten, elég nagy a baj

Áll a forgalom Budapesten, elég nagy a baj

Karatemester bánt el a támadó medvével

Karatemester bánt el a támadó medvével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás