Húzós! – Ennyibe fáj Karikó Katalin egyetlen autogramja





Rengeteg világsztár aláírásánál értékesebb a magyar tudós kézjegye!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.07.
Módosítva: 2024.03.07.
Karikó Katalin ár autogram

„Miért állsz újra sorba autogramért, amikor már kaptál?” – kérdezte Robert Redford egy fiataltól, aki nem várt választ adott. „Azért, mert négy Robert Redfordért adnak egy Paul Newmant!” – szólt a felelet az anekdota szerint. Kétségtelen, hogy a sztárok, ismert emberek aláírása nemcsak a rajongók, de a gyűjtők számára is komoly értéket képvisel. Ám téved, aki úgy gondolja, hogy ezek a kézjegyek felbecsülhetetlen értékűek! Az all-autographes.com internetes oldalon bizony rengeteg híresség autogramja elérhető – beárazva. 

KARIKÓ Katalin
Egy nagy képernyős tévé árával vetekszik Karikó Katalin kézjegye – Bár a magyar tudós ingyen dedikál, sokan pénz csinálnak az aláírásából
Fotó: Cseke Csilla

Bizonyára sokan mellélőnének, ha meg kellene tippelniük, mennyi pénzt kérnek Karikó Katalin dedikált fotóinak darabjáért. Jöjjön néhány érdekes példa, mielőtt lelőnénk a poént!

Vin Diesel kézjegye 100 euró, Dwayne Johnsoné 120 euró,  Leonardo DiCaprio aláírását már 180 euróért, Michael Douglas szignóját 200 euróért megkaphatjuk, Robbie Margot dedikációja 250 eurót kóstál. A Kaliforniai álom című mozi két sztárjának (Emma Stone, Ryan Gosling) aláírt kártyájáért 250 eurót, a  Szürke ötven árnyalata című mozi két főszereplőjének (Dakota Johnson, Jamie Dornan) dedikált fotójáért 300 eurót, A holnap határa című szuperprodukció csillagainak (Tom Cruise, Emily Blunt) kézjegyéért 350 eurót kérnek. 

Mindezek után elárulhatjuk: Karikó Katalin aláírásáért 400 eurót (kb. 160 ezer forint) kérnek, ami egy nagy képernyős tévé árával vetekszik. Bár a magyar tudós ingyen dedikál, sokan pénz csinálnak az aláírásából.
„Ha több mint egy képet kell aláírnom, akkor már tudom, hogy üzletről van szó” – idézte Karikó Katalin szavait a Szegedi Tudományegyetem honlapja.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás