Beköltözhetsz a Jóbarátok legendás lakásába, méghozzá Egerben! – Videó





Te is beköltözhetsz a Jóbarátokból ismert ikonikus apartmanba, ugyanis Egerbe költözött Monica lakása! Bár egész Manhattan nem repült ide a kedvünkért, a rajongókat bizonyára így is lenyűgözi, ugyanis a kiadó lakás tökéletes mása a sorozatbélinek.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.03.17.
Módosítva: 2024.03.17.
Jóbarátok bérlés lakás sorozat

A Jóbarátok minden idők egyik legsikeresebb sorozata, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a széria még napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend szerte a világon. A Jóbarátok idehaza is kultikus alkotássá vált, számtalan magyar család otthonába költözik be esténként mind a mai napig Monica, Chandler, illetve Rachel, Ross, valamint Phoeby és Joey. Most viszont te is beköltözhetsz a hat jó barát jól ismert lakásába.

Friends (Season 5)
A Jóbarátok sztárjaival a mai napig összefuthatunk valamelyik tv-csatornán, mostantól pedig akár be is költözhetsz a sorozat ikonikus lakásába (Fotó: Photo12 via AFP)

A Jóbarátok mögött még ma is kőkemény marketing áll, így a rajongók számtalan relikvia közül válogathatnak: Jóbarátok feliratú ruhadarabok, Central Perkes bögrék, kitűzők, sőt egy-egy megszállott gyűjtőnél akár a sorozatból jól ismert dísztárgyak is megtalálhatók. Bár a rajongók előszeretettel gyűjtögetik ezeket a tárgyakat, a legnagyobb élmény mégis az számukra, ha meglátogathatják kedvenc sorozatuk egykori helyszínét, vagyis Monica lakását New Yorkban, Manhattanban. Azonban ez zsebbenyúlós történet, legalábbis a magyarok többségének, ám végre van egy egyszerűbb, olcsóbb megoldás. A sorozatbeli apartman most már idehaza is megtekinthető, méghozzá Egerben. A szállást szigorúan Jóbarátok fanatikusoknak ajánljuk: olyanoknak, akik mind a mai napig szívesen nézik a sorozatot, és ha álmukból felkeltik őket is tudják, hogy ki, kivel és mikor járt együtt, vagy épp mindig van egy jó viccük, amit sorozatbeli kedvencüktől kölcsönöztek. A Jóbarátokat idéző apartman csodálatos, látszik, hogy odafigyeltek a részletekre, ugyanis minden egyes szeglete tökéletes mása a sorozatbelinek. Na jó! A fürdőszobán itt nem kell osztozni, ugyanis mindkét hálószobához külön mosdó jár. Ha nem mindennapi élményre vágysz, nézd meg a videót és béreld ki az apartmant!

@doriwithlove 🥳 Megnyitotta kapuit MAGYARORSZÁG legújabb egyedi szállása a @café Park Eger 🎬🚕 Monica’s apartment vagyis a Jóbarátok sorozat ikonikus lakása 🙋🏽‍♀️ Én mint egy igazi fan girl, rohantam Egerbe megnézni. IMÁDOM! Majdnem 1 évig készült és a végeredmény OMG 🤩 ..és képzeljétek nem csak forgatni jöttünk, hoztunk a vintage lakberendezési üzletünkből pár falitányért is @múltbóljövő . 📍A szállás Eger belvárosában található meg közvetlen a kávézójuk mellett. Neked ki a kedvenc karaktered és miért❓ #szállás #szállásajánló #egyediszállás #jóbarátok #jóbarátokeger #eger #mónikalakása #monicasapartment #sitcom #90esévek #sorozat ♬ friends opening song - ✩

 





 





Ezeket olvastad már?
Újabb sikert ért el az ország kedvenc roma pékje: "Végre felkerült a korona a szakmaiságomra"

Újabb sikert ért el az ország kedvenc roma pékje: "Végre felkerült a korona a szakmaiságomra"

Igazi programkavalkád lesz május 1-jén: mutatjuk a legizgalmasabbakat!

Igazi programkavalkád lesz május 1-jén: mutatjuk a legizgalmasabbakat!

Most jött: Döntött a bíróság a bőnyi iskolában késelő lány sorsáról

Most jött: Döntött a bíróság a bőnyi iskolában késelő lány sorsáról

Véget ért a Szabadság hídi dráma, fotókon a felmászott ember mentésének megható pillanatai

Véget ért a Szabadság hídi dráma, fotókon a felmászott ember mentésének megható pillanatai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás