„Még a halálos ágyán is a többi beteg kisgyerekért imádkozott” – összetört a család, miután elvesztették 12 éves kislányukat





Az iskolás még utolsó napjaiban is másokon akart segíteni.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.02.15.
leukémia rákos beteg halál kislány

A 12 éves Aneliya Tihomirova Lazarova még a halálos ágyán is másokon akart segíteni. A kislány egy agresszív fajtájú leukémiával küzdött, ami gyorsan lezajlott nála. 2022 decemberében kezdték el a kezeléseit. Csontvelő-transzplantáción esett át, ám időközben sajnos egy súlyos betegséget is elkapott még, ami miatt több belső szerve is leállt. Ez okozta végül Aneliya halálát is.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Életmentő műtétje okozta a 12 éves kislány halálát – Fotó: Pixabay.com

Édesapja, Tiho úgy véli, hogy habár lánya állapota folyamatosan rosszabbodott, ő még így is más gyermekekért imádkozott a kórházban. Tiho szerint a lánya igazi hősként halt meg családja körében. Mindenkit inspirált a jobbra:

Mindig imádkozott a babákért és a gyerekekért a kórházon belül. Imádta a zenét, a művészetet, a kézművességet, a sportokat, a táncot és a kutatásokat. Rendkívül intelligens volt, jobb jövőt akart. Arról álmodozott, hogy egyszer orvos lesz vagy énekes. Annie egy igazi sztár volt, aki mindenkit megérintett emberségével és kedvességével

– mesélte az összetört édesapa.

Annie  15 hónapon át küzdött mindennel. Egy halotti vizsgálat szerint életét végül csontvelő-transzplantációja vette el, mivel súlyos mellékhatások léptek fel nála azt követően. Ennek ellenére a kórház kiemeli: az az operáció elengedhetetlen volt annak érdekében, hogy esetleg felgyógyuljon a leukémiából – írja a Mirror. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás