„Esküszöm, félek” – földönkívüliek tartják rettegésben Máriát és gyermekét?





Napok óta nem hagyja nyugodni egy vidéken élő anyukát, ami vele és autista gyermekével történt. B. Sz. Máriát és fiát, Norbikát egyik éjjel különös, földöntúlinak tűnő zaj riasztotta fel az álmukból. Azt hitték, betörtek hozzájuk, ám amit átéltek, ennél hátborzongatóbb volt.



Megosztás
Szerző: E. R. A.
Létrehozva: 2024.02.26.
idegen UFO földönkívüli lény robothang

A 41 éves anyuka férjével, Ádámmal és spektrumzavaros gyermekükkel közösen egy éve költöztek új otthonukba, a Baranya vármegyei Dunaszekcsőre. A háromfős család régóta tervezte már, hogy megvetik lábukat a folyó melletti településen. Nemcsak a festői táj, hanem az is vonzotta őket ide, hogy 10 éves fiuk itt végre a szmogos város után egészséges levegőn élhet. Mígnem február 24-én, szombaton anya és fia nyugalmát felforgatta egy megmagyarázhatatlan dolog.

Földönkívüliek riogathatták a magyar családot? Egy anyuka és gyermeke retteg, hogy egyedül maradnak az álomotthonukban /
Földönkívüliek riogathatták a magyar családot? Egy anyuka és gyermeke retteg, hogy az álomotthonuk rémálom otthonná változik Fotó: (Illusztráció)/MilanMarkovic78/Shutterstock

„A vécéről sem mertem felkelni!”

Este volt, már mindenki aludt. Nyugalom és békesség honolt, egyedül a falióra kattogása törte meg a csendet aznap este – aztán hirtelen B. Sz. Mária felriadt. „Hajnali 5 óra volt, valami furcsát álmodtam” – kezdte el mesélni a Metropolnak az anyuka, aki előbb kiment a mosdóba, ekkor történt meg vele, ami miatt máig rettegnek a gyermekével.

Hallottam, hogy a hátsó ajtón mintha betörték volna az ablaküveget. Nagyon megijedtem, mert sötét volt odakint, még a vécéről sem mertem felkelni!

 – folytatta Mária, aki azt hitte, hogy betolakodók jutottak be a házukba, de egy furcsa hang ezt megcáfolta. 

Úgy hallottam, mintha robothangon beszélne valaki, ritmikusan, nem emberi nyelven! Nagyon megijedtem, aztán eszembe jutott, hogy nem ugat a kertben a pitbull kutyánk. Akkor mondom, csak nem betörő lehet, hiszen Berci már jelzett volna” – mesélte az anya.

Mária elindult felébreszteni a párját, ekkor szólalt meg fia, Norbika is – csakhogy nem az édesanyjával társalgott. 

A fiunk szobája a mi szobánkból nyílik. Hallottam, hogy kérdezi. »Ki van ott?«Halkan csitítottam, közben bementem a szobájába. Elkezdte saját magától mondani, hogy: »Anya ,valakik az ablak előtt videóhangon beszélgetnek… vagy nem tudom.« Ezt ő mondta így

 – idézte fel Mária.

Ekkor már szinte alig látott rémületében. Odament Ádámhoz, és felébresztette. „Nem hitt nekem, de ha már a fiam is hallotta, csaknem képzelődtem!” – húzta alá az anyuka.

Mária szerint ő és a férje korábban már tapasztaltak hasonlót a házban /
Mária szerint ő és a férje korábban már tapasztaltak hasonlót a házban Fotó: Fer Gregory/Shutterstock

„Mindig éjjel jöttek a zajok”

Az anyuka és gyermeke azóta sem tudja kiverni a fejéből, ami velük történt. „Norbika csak feloltott lámpával tud elaludni” – mondta Mária.

Mindennek már két napja, az anya azóta töri a fejét, mégis mi lehetett a különös hang: ufók, földönkívüliek akarták így felvenni velük a kapcsolatot? „Nem volt semmi bekapcsolva hagyva, se számítógép, se laptop. Rádiónk, tévénk pedig nincs!” – magyarázta az anyuka.

Noha Ádám szerint csak képzelődtek, Mária viszont biztos benne, hogy nem emberi dologgal állnak szemben. 

Már ezt a hangot hallottam a férjemmel, háromszor is. Az elmúlt másfél évben mindig éjjel jöttek a zajok. Mondtam is a férjemnek, hogy nem értem mi ez az egész... ő se tudja, de ő ennyivel el is intézi

 – mondta Mária

„Megint jönnek a hangok”

Az anya idáig nem hitt a földönkívüliek létezésében, azóta viszont, hogy szerinte megjelenhettek neki és a gyermekének, nagyon aggódik – főleg, hogy hamarosan egyedül maradnak az új házban ketten a kis Norbikával. „Esküszöm félek, egy hónap múlva a férjem elmegy Balatonra dolgozni és majd csak szeptemberben jön haza. Ádámmal csak havonta egyszer látjuk majd egymást pár napra vagy maximum egy hétre. Most félek előre, mi lesz ha még nem lesz itthon és megint jönnek a hangok, ne adja isten látunk is valamit!” – zárta szavait rettegve az anyuka.





 





Ezeket olvastad már?
Összeomolhatott a Föld mágneses rendszere: ilyen hatással van az élővilágra

Összeomolhatott a Föld mágneses rendszere: ilyen hatással van az élővilágra

Lemaradtál róla? Égi csodát fotóztak szombat éjjel Magyarországon

Lemaradtál róla? Égi csodát fotóztak szombat éjjel Magyarországon

Nagy erőkkel vonultak ki a nyomozók: turista holtteste került elő

Nagy erőkkel vonultak ki a nyomozók: turista holtteste került elő

Újra gázolt a vonat, menekítették az utasokat

Újra gázolt a vonat, menekítették az utasokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás