Játékpisztollyal indult kirabolni a lottózót a budapesti férfi - Videó





Ezután tudta meg, hogy elfogadták jelentkezését egy külföldi munkára, de elutazni már nem tudott.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.01.09.
Módosítva: 2024.01.09.
lottózó játékpisztoly rablás

Három nappal karácsony előtt egy pesterzsébeti lottózóba tért be egy férfi, arcát egészségügyi maszkkal és napszemüveggel eltakarva, majd egy pisztolynak látszó tárggyal a kezében követelt pénzt az alkalmazottól. Bár a nő megrémült, nem teljesítette a követelést, így a támadó végül zsákmány nélkül menekült el. 

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
Fotó: BS

Az ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás kísérletének gyanújával indítottak nyomozást. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, hiába öltözött át menekülés közben. I. Vilmost január 7-én a XV. kerületben fogták el, ahol lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt pisztolyt is, amiről kiderült, hogy egy airsoft játékfegyver, amely csak műanyag golyók kilövésére alkalmas.

A 23 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Azt is elmondta, hogy a rablási kísérlet után tudta meg, hogy elfogadták jelentkezését egy külföldi munkára. Elutazni azonban már nem tudott, a fővárosi nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását – adta hírül a police.hu.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás