„Életem végéig gyászolni fogok!” Tragikus módon vesztette el imádott unokatestvérét a megtört szívű híresség





A gyászoló nő a mai napig nem tette túl magát unokatestvére elvesztésén, aki 13 évesen hunyt el.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.01.01.
Módosítva: 2024.01.01.
agyhártyagyulladás veszteség panasz gyász figyelmeztetés

Az agyhártyagyulladás kockázataira hívja fel a figyelmet a 32 éves Casey Major-Bunce, aki több mint 420 ezer követővel rendelkezik a közösségi oldalán, és többnyire háztartási tippeket oszt meg. A négygyermekes édesanya közel 20 éve vesztette el szeretett unokatestvérét, Liz Majort, akinek a hiánya a mai napig jelen van az életében.

gyertya, gyász,
Képünk illusztráció / Fotó: Shutterstock

Casey elmesélte, hogy Lizzel együtt nőttek fel, és olyan közel álltak egymáshoz, mintha testvérek lettek volna: mindent együtt csináltak, sokszor ugyanolyan ruhákba is öltöztek fel. Amikor 13 évesek lettek, ez a boldog idill örökre véget ért: a nő ma is jól emlékszik arra, amikor az édesanyja bejelentette, Liz nagyon rosszul van. Kezdetben még próbálták azzal biztatni őt, hogy a lány hamarosan jobban lesz, ám végül az édesapja tudatta vele, az unokatestvére haldoklik.

Megkérdeztem, mi a baj, mire apa felállt, megpróbált megölelni, és azt mondta: »Azt mondják, Liz meg fog halni.« Ellöktem magamtól apámat, úgy éreztem, nem kapok levegőt. Nem hittem el, felszaladtam anyám és apám szobájába, felugrottam az ágyukra: úgy éreztem, sikítanom kell, ezért megfogtam anyám párnáját, és belesikoltoztam. Évekkel később megkérdeztem a szüleimet, hogy hallottak-e akkor engem, mire azt felelték, az a hang örökké a fülükben fog csengeni

– idézte fel a megrázó eseményeket Casey, aki minden egyes nap meglátogatta unokatestvérét a kórházban, egészen addig, amíg le nem kapcsolták a gépekről.

Casey állítása szerint Liznek – akinek agyhártyagyulladás okozta a halálát – sokáig nem volt olyan panasza vagy kiütése, amit ezzel a betegséggel hoznak összefüggésbe. Mielőtt még rosszabbra fordult az állapota, a tünetei közé tartozott a nyakmerevség, a hideg kezek, amelyek sehogy sem akartak felmelegedni, és a fejfájás. Az évek során Casey küldetésévé vált, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen súlyos következményekkel járhat az agyhártyagyulladás, nemrégiben pedig a Meningitis Now nevű jótékonysági szervezet nagykövetévé választották.

20 év telt el, és még mindig gyászolok: életem hátralévő részéig gyászolni fogok, mert ő volt az életem 13 évig, ő volt az egész gyerekkorom

– tette hozzá Casey a Mirror beszámolója szerint.





 





Ezeket olvastad már?
Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Ez minden autóst érint: péntek helyett szombaton változnak az üzemanyagárak

Ez minden autóst érint: péntek helyett szombaton változnak az üzemanyagárak

Így fúrná meg a jótékonysági sütivásárt egy vecsési lakos: a helyiek többsége egy emberként fogott össze

Így fúrná meg a jótékonysági sütivásárt egy vecsési lakos: a helyiek többsége egy emberként fogott össze

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás