„A kezüket is eltörném!” – Lopják a benzint Ferencvárosban





Mindössze egy éjszakára hagyták ott az autót az utcán, de ez a tolvajnak épp elég volt ahhoz, hogy kifúrja a tankot és leszívja a benzint. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen. Érdemes vigyázni a környéken!



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.01.30.
benzintolvaj benzin Ferencváros feljelentés lopás

Dühös autósoktól hangos a IX. kerületi József Attila-lakótelep. A Metropol információi szerint ismét benzintolvajok garázdálkodnak a környéken, ami miatt több autósnak is fájhat a feje. Az egyik áldozat – elmondása szerint – csupán egy estére hagyta ott az autót az utcán, ám amikor visszatért, már az utolsó csepp benzint is ellopták belőle. Feljelentést tett a rendőrségen. 

Elég néhány perc arra, hogy ellopják a benzint / Fotó: Máté Krisztián / Metropol

A József Attila-lakótelepen, a Távíró úton, a kis erdős területnél állt meg a párom a céges autójával csütörtökön. Aztán amikor pénteken ment a kocsihoz, mert használni szerette volna, akkor kiderült, hogy kifúrták az autó üzemanyagtartályát és ellopták a benzint. Megtettük a feljelentést. Vigyázzon mindenki!

– tette közzé egy nő a helyi közösségi oldalon.  Mellettük még jó pár autós kifejezte nemtetszését a benzintolvajok miatt. 

Hát én eltörném a kezüket, ha látnám, hogy mit csinálnak a kocsimmal! Korábban velem is előfordult, hogy mentem volna dolgozni, és nem indult az autó, majd kiderült, hogy az összes benzint eltüntették belőle! Az hagyján, hogy nem tudtam beérni a munkahelyemre, de még anyagi kárt is okoztak, ami miatt vihettem szervizbe az autómat. Azóta próbálok olyan helyen megállni, ahol van köztéri kamera, de attól tartok, az se életbiztosítás, hiszen olyan rossz felvételeket csinál az az eszköz, hogy képtelenség megfogni ezeket a tolvajokat…

– nyilatkozta egy férfi. 

A benzintolvajokkal kapcsolatban megkerestük a BRFK-t, akik a következőt mondták el lapunknak: 

„2024. január 26-án érkezett feljelentés, amely alapján a kerületi rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a kerületi rendőrkapitányságra hasonló eset miatt más feljelentés az utóbbi időben nem érkezett.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás