Életmentő műtétet végeztek el a gyermekeit tűzből megmentő édesanyán

Tovább folytatódik a sajóládi család kálváriája. Életveszélyes állapotban vitték kórházba a 3 gyermekét megmentő hős édesanyát.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.10.
Módosítva: 2024.01.10.
háztűz Sajólád anyuka hős életmentő műtét

Küzdelem után küzdelem: a Bors számolt be korábban arról a sajóládi édesanyáról, aki a házukban keletkezett tűzből mentette ki három gyermekét, a 12 éves Szabinát, a 8 éves Amandát és az 5 éves József Rikárdót. A hős asszony, Csipke Marianna a történtek után egy hónapon át kórházban feküdt, amíg az édesapa, Kollárcsik József gondoskodott a családról.

A 3 gyermekét a tűzből kimentő édesanyán életmentő műtétet hajtottak végre (Fotó: Kollárcsik József)

Hétfőn éjjel megműtötték Mariannt, sajnos olyan súlyos volt a tüdőembóliája és a keletkező légmell, hogy azonnal meg kell műteni

– árulta el a Metropolnak a hős anyuka férje, József. Mariannt egy hónappal a novemberi tűzeset után engedték ki a kórházból, de az állapota nem javult.

Mariann állapota folyamatosan romlik, amióta kiengedték a kórházból. Amellett, hogy rossz a közérzete, alig van étvágya. Két szelet kenyeret eszik meg egy nap alatt, ami egy felnőtt embernél nem normális” – fejtette ki január elején József.

Az édesanyát 3 gyermeke és férje várja haza a kórházból (Fotó: Kollárcsik József)

Mivel Mariann nem érezte jól magát, felkerestek egy magánrendelőt, ahol alaposan kivizsgálták, és a kapott eredmények után a doktorok javaslatára József azonnal kórházba szállította Mariannt.

„Életveszélyes állapotban vittem be a kórházba, ahol azonnal felvitték egy osztályra, hogy bekössenek neki egy sóoldatot, és elkezdték előkészíteni a műtétre. Még le sem csepegett az oldat, egyből vitték a műtőbe, mert életveszélyben volt – mesélte József, aki az egész éjszakát a kórházban töltötte a felesége mellett.

A történtek a 3 gyermeküket is nagyon megviselik, akik most József testvérénél vannak:

Mindannyian meg vagyunk törve. A gyerekek is sírtak, mikor elindultunk a kórházba. A kisfiam az édesanyja egy pólóját szorongatva ölelte magához, és közben azt mondta: »Édesanyám, azt ígérted, hogy nem hagysz itt bennünket!«

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás