„Annyira fájt neki, hogy csak aludni akart” – Fülgyulladással kezelték, rákban hunyt el a 6 éves Sebastian





Nagyon bátran küzdött három éven keresztül az életéért, de sajnálatos módon nem győzhetett.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.01.30.
orvos rák küzdelem Sebastian

Elutasították az orvosok az aggódó szülöket és hatéves kisfiukat, annyival letudva, hogy fülgyulladása, esetleg autizmusa lehet a kis Sebastian Nunney-nek. 

orvos, doktor, kórház, egészségügy, Shutterstock illusztráció
Fotó: PopTika / Shutterstock

Sebastiant hároméves korában vitték el aggódó szülei a háziorvosához, amikor észrevették, hogy a súlya nem gyarapszik, hanem épp ellenkezőleg, csökken. A Covid-járvány akkoriban volt a tetőfokán. Sebastian anyukája és apukája, a 41 éves Lindsay és a 43 éves Greg úgy véli, hogy túlságosan hamar hazaküldték őket. 

A szülei kórházba vitték, miután egyre gyengébb lett, és a vizsgálatok kimutatták, hogy oxigénszintje veszélyesen alacsony. Később megröntgenezték Sebastiant, ami egy nagy tömeget mutatott ki a mellkasában, és a további vizsgálatok kiderítették, hogy neuroblastómája van, egy ritka rákos megbetegedés, amely leginkább csecsemőket és gyermekeket érint. 

Annak ellenére, hogy az esélyek Sebastian ellen szóltak, a bátor fiatalember visszavágott, és a daganat összezsugorodott. Tavaly az orvosok rákos daganatot fedeztek fel a lábában, és a vérvizsgálatok kimutatták, hogy a betegség visszatérhetett. Több mint három évig tartó, bátor küzdelem után azonban Sebastian feladta. 

„Megnyugtattak minket, hogy ez csak a sugárkezelésre adott reakciója, hogy a háromévnyi kezelés után egyszerűen elege van, és hogy hagyjuk pihenni. Annyira fájt neki, hogy csak aludni akart, és állandóan sírni. Az MRI-vizsgálat rendellenes daganatokat mutatott ki a medencéjében, a koponyaalapján és a szeme körüli lágy részekben. Amikor megkaptuk az eredményeket, alapvetően azt mondták, hogy most már nincs sok remény. Megszakad a szívünk, hogy három és fél évnyi neuroblastomával való küzdelem után ma reggel elhunyt a mi bátor és gyönyörű fiunk. Nagyon bátor volt, és békés és fájdalommentes volt a vége” – nyilatkozta a gyászoló anyuka. 

A család panaszt tett az orvos ellen, akit az Általános Orvosi Tanács vizsgálatát követően továbbképzésre köteleztek – írja a Mirror. 





 





Ezeket olvastad már?
"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás