RETRO RÁDIÓ

Hol voltak a szülők? Felügyelet nélkül hagyott kétéves kislány fulladt a tóba

Az eset sokakat felháborított.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
gyermek anyuka gyerek nagymama

Fiatal szülőként az első dolog, amire ösztönből rájövünk (és persze kismilliószor el is mondják nekünk), hogy a gyermeket soha nem szabad egy pillanatra sem felügyelet nélkül hagyni. Ameddig ugyanis a gyerek kicsi, nagyon sok baleset történhet. Mivel nem ismerik még a határokat, nem tudják pontosan, mi az, ami veszélyes, ezért a szülőnek kell megakadályozni a bajokat. Ezzel azonban sajnos nem volt tisztában az az anyuka, akinek a kétéves gyermeke fulladt a tóba. 

Nem élte túl a kétéves kislány / Fotó: Pexels

A kis Masie Lomax-Newton – mint mindig – 2021 novemberében reggel a családjával a farmjukra ment. Ott volt vele a bátyja, a 30 éves édesanyja, Emma, valamint az 52 éves nagymamája. Reggelente azonban igen sok feladat van egy farmon: állatokat kell etetni, ki kell tisztítani a lovak karámját stb. A nagymama és az anyuka éppen a lovakkal foglalkozott, amikor a kis Masie-t percekig felügyelet nélkül hagyták. Ebből történt a tragédia.

A biztonsági felvételeken jól látható, ahogyan a kislány egyedül játszik. A kétéves baba nevetgélve ugrándozott a pocsolyába, vidáman szaladgált, majd a tó felé közelített. Úgy tűnik, csak bele szeretett volna lépni, sajnos azonban elmerült a tóban, és az anyuka hosszú percekig nem vette észre. Amikor meglátta, hogy kislánya a tóban van, azonnal hívta a mentősöket, olyan durva agykárosodást szenvedett azonban a víz alatt, hogy másnap reggelre meghalt.

A bíróságon a nagymama és az anyuka is bűnösnek vallotta magát, a hatóság emberei azonban nem kívánják őket elítélni, azt mondják ugyanis, hogy ilyesféle baleset bármelyik szülővel megtörténhetett volna – írja a Mirror

 

 

Ezeket olvastad már?
Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás