Ilyet még nem szagoltál: ez egy igazi karácsonyi álomajándék a száguldó gépcsodák rajongóinak

Ha tudod a párodról, rokonodról, barátodról, hogy imádja az autók és motorok világát és neki a benzingőz illata a mindenséget jelenti, ennél jobb ajándék nem kerülhet a fenyő alá.



Megosztás
Szerző: Julius K.
Létrehozva: 2023.12.11.
illatgyertya motorolaj karácsony ajándék

Az autó- és motorsportrajongók sok mindenre hajlandóak, hogy hobbijuknak hódolhassanak. Azt szokták mondani, hogy a sebesség és a száguldás imádói már a benzingőz szagától izgalomba jönnek és ez az illat azonnal a lóerőket, a motorhangokat és a milliós gépcsodákat juttatja az eszükbe. Mostantól ehhez el sem kell hagyniuk a lakóhelyüket, ugyanis piacra dobták a motorolaj szagú illatgyertyát, amivel bármelyikük lakókörnyezetében is megidézheti egy verseny miliőét. 

Illatgyertya készül az autó és motorsport fanatikus rajongóinak Fotó: Illusztráció/Pexels

Egy motorolajokat gyártó világcég a Motul és a Flying Tiger amerikai motorkerékpáros műhely egy merészet gondolt és vélhetően hiánypótló céllal megalkotta a motorolajokból kevertek speciális illatú gyertyáit. A cégek nem bízták a sikert a véletlenre és mindjárt két egymástól eltérő illatú termékkel is előálltak

Az autóversenyek miliőjét kölcsönzik a különleges gyertyák Fotó: Rangga Aditya Armien/Pexels (Illusztráció)

Mindemellett külön kitérnek a termékismertetőben arra, hogy természetes és szintetikus illatolajokból és szójaviaszból készülnek a gyertyáik, amiket az általuk szabadalmaztatott kettős fakanócos gyújtórendszerrel szereltek fel, aminek köszönhetően jóval hosszabban (60-90 órán át) égnek, mint hagyományos társaik, ezzel növelve például egy romantikus vacsora hangulatfényét. Ezenfelül hangsúlyozzák, hogy kézműves termékről van szó, ezek a gyertyák tényleg a fanatikus autó- és motorsportrajongóknak készültek, ráadásul míves és szaktudást igénylő csomagolással is megerősítettek, hiszen a klasszikus egypintes (4,7 dl) fémdobozban árulják őket.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás