Elképesztő havazás: erre senki sem számított

Nem akarunk hinni a szemünknek…Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.12.19.
Tom BetGeorge hóesés fény karácsony show

Új szintre emelte a karácsonyi fények zenére történő játékának fogalmát a szakma egyik mágusa, Tom BetGeorge. A szakember már halloweenkor is pirotechnikával kombinálta a zenére programozott fényeket, ám ami a 2023-as karácsonyi műsorában még magasabbra emelte a lécet: a tökéletesen időzített tűzijáték mellé fénnyel „hóesést” varázsolt.

Az ember csak néz, és nem hisz a szemének, hogy fényjátékkal is lehet hóesést varázsolni – Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

A saját fényjáték-vállalkozást üzemeltető szakember egy héttel ezelőtt tett közzé egy fotót az Instagram-oldalán, jelezve, hogy készül valami: „A talaj beállítva. Nagy dolgok jönnek”

Persze a zenés fényshow sötétedés után, teljes pompájában az igazi. Tom BetGeorge szokásához híven szomszédait, barátait és limitált számú érdeklődőt hívott meg a hosszas előkészületeket követő bemutatóra. Facebook-oldalán azt írta, 1200-an jelentkeztek, hogy megtekinthessék a nem mindennapi produkciót, melynek tűzijáték része a Linden-Peters tűzoltóság engedélyével valósult meg, a tűzoltók is a helyszínen voltak a különleges esemény idején.

Bár a teljes show várhatóan csak a következő napokban kerül fel Tom BetGeorge YouTube-csatornájára, a lélekemelő Noel (He Is Born) zenei tételre megkomponált fény-tűz-show több tízezres megtekintésnél jár.

Ezt neked is látnod kell – elképesztő produkció, így varázsolt Tom BetGeorge fényeffektusokkal hóesés-hatást:

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás