Brutál idő: 19 órát ült a dugóban, még az esküvőről is elkésett

Ezzel a férfival valószínűleg még azok sem cserélnének, akik amúgy utálják az esküvőket.Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
hóvihar autópálya esküvő dugó forgalom

Bár nem Ant Brett nagy napja volt, az biztos, hogy sosem felejti el! Pedig a brit férfi, aki egy családi esküvőre volt hivatalos Angliában és időben elindult, végül nagyon nem érkezett meg. Útközben ugyanis hatalmas hóvihar csapott le rá és az autópályán közlekedőkre, ami miatt teljesen lebénult a forgalom. 19 órát állt egy helyben, mígnem végül újra el tudott indulni. Ekkor természetesen már rég késésben volt a nagy napról.

esküvő, asztal, dísz
Nem ért oda az esküvőre a dugó miatt – Képünk illusztráció (Fotó: unsplash.com)

A legnagyobb baj – azonkívül, hogy lemaradt az esküvőről – az volt, hogy étel-ital nélkül kellett átvészelje az egész tortúrát, a kocsijában ülve. Úgy véli, a segélyszervezetek semmilyen módon nem segítettek neki és a többieknek sem, teljesen magukra hagyták őket – írja az Express.

Délután négy óta vagyok beragadva. Egy családi esküvőre tartottam, de nyilván nem értem oda. Az autósoknak se vize, se ételtartaléka. Nekem is már csak pár korty vizem van, amit ki tudja, mennyi időre kell beosztanom. Tudom, hogy a segélyszervezetek most biztos elfoglaltak, de teljesen magunkra hagytak minket

– akadt ki a férfi, akit telefonon ért el a BBC. 

Rajta kívül többen jártak így Cumbriában, Anglia egyik régiójában a hirtelen leesett nagy mennyiségű miatt. Egyesek annyira beragadtak, hogy a tűzoltóknak kellett kimenteni őket, míg mások szintén órákat álltak a dugóban, vagy csak méterenként tudtak haladni, majd újra hosszú időre megállásra kényszerültek.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás