RETRO RÁDIÓ

Botrány Újpalotán: társasház ablakából dobálják az utcán sétálókat

Különös hobbit talált magának az egyik újpalotai lakó. A Páskomliget 35. szám alatti panelből különböző tárgyakkal dobálja a kutyasétáltatókat.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.02.
XV. kerület kutyasétáltatás biztonság Újpalota társasház

Nincsenek biztonságban az újpalotai kutyasétáltatók. Velős csont, lecsó és alma is potyogott már az újpalotaiak nyakába. Senkit sem kímél a dobáló, de különösen a kutyasétáltatókat vette célba, és rájuk hull az „égi áldás”. Asztalos Roland az egyik kerületi csoportban hozott nyilvánosságra egy posztot, melyben veszélyre szeretné felhívni a figyelmet. Ő már messze elkerüli kutyáival az újpalotai Páskomliget utca 35-ös számú házat kutyasétáltatás közben, mert többször megesett, hogy különböző tárgyakat dobtak ki valamelyik fenti emeleti ablakból.

Ebből a házból dobálják Újpalotán a járókelőket. A nemkívánatos csomagok vélhetően a felsőbb emeletekről érkeznek (Foto: Google)

Egyszer egy zacskó alma landolt mellettük. Csodával határos módon nem esett baja egyik kutyájának sem. Az eset után úgy gondolja, nincsenek ott biztonságban és figyelmeztetni szeretné a környékbelieket, hogy kerüljék el azt a házat, mert különös és veszélyes elfoglaltságot talált magának a panelház egyik lakója. A poszt alatti kommentekből kiderül, nem csak Roland tapasztalt ott hasonlókat. Többen is panaszkodnak a környéken az egyik ott lakóra, mondván, különböző tárgyakkal dobálja meg az arra járó kutyasétáltatókat. Emberünk nem válogat, ami a keze ügyébe kerül, azt kidobja az ablakon. 

Először egy hete történt, hogy este arra sétáltattam a két tacskómat, mikor a magasból kirepülő alma találta el az egyikük fenekét. Még szerencse, hogy nem a fején érte az ütés, mert akkor még el is pusztulhatott volna. 

– mondja felháborodottan Roland, aki azóta inkább kerüli azt a házat, mert fél, hogy baja esik a kedvenceinek. A kutyasétáltatóknak pedig szintén azt javasolja, hogy keressenek másik útvonalat a sétáikhoz, mert a ház környékét az ablakból kidobott tárgyak darabjai és üvegszilánkok borítják.

 

Ezeket olvastad már?
Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás