Hetek maradtak hátra: haldoklik az ötgyermekes édesanya, aki nem mert orvoshoz menni





A nő, bár észlelt bizonyos tüneteket, sokáig nem mert orvoshoz fordulni, egészen addig, amíg már túl késő lett.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.11.21.
Módosítva: 2023.11.21.
rák haldoklik mellrák család halálos betegség

Alig két hónapot jósoltak nemrégiben az ötgyermekes édesanyának, Kourtni Smithnek Marylandből. A 34 éves asszonyt 2021-ben, hosszas halogatást követően diagnosztizálták rákkal, amely áprilisban már a 4-es stádiumba lépett. Mostanra alig néhány hete maradt hátra.

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Kourtni elmondta, először akkor kezdett gyanakodni, amikor legkisebb gyermeke születése után nem sokkal gödröcskéket fedezett fel a mellkasán, ám félt orvoshoz fordulni alaposabb kivizsgálásra, emiatt nem foglalkozott vele. Amikor azonban már szoptatni sem tudta a babáját, nem halogathatta tovább a dolgot. A vizsgálat eredményeként kiderült, hogy invazív lebenyes karcinómája van (a tejtermelő mirigyek rákja), és már a 3-as stádiumban jár. Ez év áprilisában 4-es stádiumba lépett, ám továbbra is folytatta a kezeléseket – a kemo- és sugárterápiát –, mert bízott a javulásban. Sajnos néhány héttel ezelőtt az orvosok bejelentették, minden hiába: két hónapja maradt már csak hátra.

Kourtni, aki jelenleg egy hospice-ban él, ahol a családja rendszeresen látogatja őt, elmondta, azért állt a nyilvánosság elé a történetével, mert reméli, mások talán majd okulnak belőle.

Itt vagyok, 34 évesen, és azért haldoklom, mert féltem orvoshoz menni

– szólt elkeseredetten a fiatal nő. A hátrelévő idejében Kourtni igyekszik kihasználni minden percet, amit a szeretteivel tölthet – különösképp a gyermekeivel, akik 16, 14, 12, 9 és 2 évesek –, valamint egy GoFundMe-oldalt hozott létre, hogy pénzt gyűjtsön saját temetésére és férje, Andre támogatására, aki a közeljövőben egyedülálló szülő lesz. Egy gyermekkönyvön is dolgozik, amit emléknek szán a gyerekeinek, és reménykedik benne, decemberig még életben marad, hogy egy utolsó, közös karácsonyt tölthessen el a családjával – írta meg a szívszorító történetet a Daily Mail.





 





Ezeket olvastad már?
Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás