Régóta várt frissítést kap a Google Térkép: ekkor érkezik meg hazánkba





Ez a néhány új funkció nagyban segíteni fogja, hogy eljussunk A-ból B-be.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.17.
fejlesztés Google Térkép telefon

A Google Maps népszerűsége töretlen, már több mint 10 milliárd ember töltötte le az alkalmazást a Play Áruházból. Az online térkép azért jött létre, hogy megkönnyítse a minél gyorsabb eljutást A-ból B-be.

Google Maps térkép telefon mobil
Új funkciók érkeznek hamarosan a Google Mapshez – Fotó: Pexels

Az utóbbi időben pedig rengeteg frissítés érkezett rá, amely ezt még jobban elősegítette. Azonban most a techóriás bejelentette, hogy újabb két hasznos funkcióval bővíti az alkalmazását. Az egyik újítás az lesz, hogy a térkép a jövőben megmutatja majd az egyes útvonalak árát, vagyis ha az úti célod eléréshez tömegközlekedési eszközre is fel kell szállnod, akkor az app kiszámolja, hogy mennyit kell fizetned érte. Az alkalmazás előre sorolja majd azokat az útvonalakat, ahol a legkevesebbek a költségek.

Az idő megtakarítása és a gyors döntések meghozatala érdekében most frissítjük tömegközlekedési útvonalainkat, hogy könnyen megtekinthesse az úti célhoz vezető legjobb útvonalat olyan kulcsfontosságú tényezők alapján, mint az érkezési idő, az átszállások száma és az utazás hossza

– olvasható a Google blogbejegyzésében.

A másik egyik hiánypótló újítás az lesz, az alkalmazásba végre megérkezik a kerekesszékes megközelíthetőségi pontok. Ennek köszönhetően a mozgássérültek megtudhatják, hogy melyek azok a helyek, amelyeket ők is könnyedén meg tudnak közelíteni.

Az újításokat fokozatosan vezetik majd be – írja a The Sun.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás