Veszélyes budapesti utca: parkoló autókra vadászik egy nyugdíjas

Több lakó is arra panaszkodik a XVIII. kerületben, hogy kiszórt szögek miatt kapott defektet. A helyiek szerint egy férfi felelős érte.Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.08.30.
Módosítva: 2023.08.30.
XVIII. kerület defekt szög XVIII. kerület Budapest

Kiszórt szögek bosszantják a XVIII. kerületben élőket. Több lakó is beszámolt róla, hogy defektet kapott a Lugos utca és a Pancsova utca környékén.

Ez a kocsikra veszélyes utca / Fotó: Google Maps

A képen látható szürke autó helyén parkoltam és annyit vettem észre, mikor elindultam, hogy minden fordulatnál sziszeg a kerék; mire elértem a Brassó utcáig, majdnem felnin volt, épp csak be tudtam állni a társasház udvarára, ott ráraktam emelőre, lekaptam a kereket, és ahogy körbenéztem, az oldalán találtam meg a körülbelül 1 cm-es lyukat – javíthatatlan volt

– mesélte a Metropolnak Kiss Borbála, aki a barátjához jár a kerületbe. 

Egy férfit zavarhat a sok autó

A helyiek azt beszélik, hogy egy ott lakó férfit zavarhat a sok parkoló kocsi, mert elveszik előle a helyeket. Sőt, pár autótulajdonos arról is beszámolt, hogy csavarhúzóval végig karcolták a járművüket. A lakók elmondásuk szerint azt tervezik, hogy feljelentést tesznek. A rendőrség megkeresésünkre elmondta, hogy ilyen esettel kapcsolatban még nem érkezett feljelentés.

Unatkozó gyerekek rongáltak meg 52 autót

Tavaly karácsony reggelén a VIII. kerületi Bérkocsis utcában ébredtek arra a helyiek, hogy valaki több tucat autó ablakát betörte. Több család zokogott megrongált autója felett, míg volt olyan szülő, akinek beteg gyermekét kellett volna kezelésre vinnie. Pár nap alatt a tettesek is kézre kerültek, akikről kiderült, hogy gyerekek voltak, elmondásuk szerint pedig puszta szórakozásból tették tönkre a kocsikat és az ott élő családok ünnepi hangulatát.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás