Itt tart most Opitz Barbi rendőrségi ügye





Az énekesnőről tavaly júliusban került elő egy felvétel, ahol pucéran pózol. A videó egykori szerelme kérésére készült, de visszaéltek vele.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.05.
Módosítva: 2023.03.05.
Opitz Barbi rendőrség bosszú videó feljelentés

Tavaly júliusban olyasmi történt Barbival, amire a legvadabb álmában sem gondolt volna: az interneten napvilágot látott egy olyan felvétel, amelyen ő látható, méghozzá teljesen meztelenül. Az énekesnő szinte biztos abban, hogy a felvétel terjesztéséért a volt párja a felelős, mivel a fiú készítette azt. Amint tudomást szerzett arról, hogy mi történt, rögtön a rendőrségre ment, hogy feljelentést tegyen, egyelőre ismeretlen tettes ellen, hiszen amíg nem bizonyítható, hogy ki a felelős, addig az exbarátja ártatlan a törvény szemében.

Opitz Barbi sosem gondolta volna, hogy a róla készült meztelen videó felkerül az internetre – Fotó: Szabolcs László

Barbi akkor a Borsnak elmondta, a nyomozók szerint hosszadalmas procedúra elé néz, sok időre van szükség ahhoz, hogy bebizonyosodjon, ki volt az elkövető és csak ezután kezdődhet meg a kihallgatás, majd a pereskedés. 

Amikor megtettem a feljelentést, akkor a rendőrök mondták, hogy ez egy hosszadalmasabb folyamat lesz. Úgyhogy arra kértek, legyek türelemmel, mert ez akár évekig is elhúzódhat

mondta tavaly októberben a lap megkeresésére, s nem tudta, hogy kihallgatták-e már az exbarátját. 

 

Az ügy tovább folytatódik

A Bors felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, melynek tájékoztatása szerint egyelőre nem történt nagyobb előrelépés és még nincs gyanúsított sem.

Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben válaszadásunkig nem történt

áll a Borsnak megküldött hivatalos válaszlevélben, melyből egyértelműen kiderül, hogy egyelőre nem tudni ki és milyen okból hozta nyilvánosságra az énekesnő számára roppant kínos videót.

Barbi barátai a felvétel nyilvánosságra hozatala után azt mondták, meglepően jól viselte a történteket. Ez javarészt annak volt köszönhető, hogy három méterrel a föld felett lebegett a boldogságtól új szerelmének köszönhetően, aki egyáltalán nem ítélte el őt a videó miatt. A rajongói is egytől egyig mellette álltak és biztosították őt arról, hogy az iránta érzett szeretetük továbbra sem csökkent. Az utóbbi közel egy évét tekintve igazi hullámvasút volt az élete, míg augusztusban ragyogott a boldogságtól, addig decemberben újabb rémálom vette kezdetét. Úgy tűnik, szakított addigi párjával, aki hatalmas riadalmat okozott az énekesnő családjának és követőinek: szerintük elrabolhatta őt.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás