Horrorisztikus hangok szűrődnek ki az I. kerületben elhagyott autóból

Valaki az I. kerületben felejtette az autóját, bekapcsolt rádióval és benne az indítókulccsal.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.11.25.
autó elhagyott slusszkulcs

A legnagyobb közösségi oldalon szinte már sztárrá avanzsált az az autó, amelyet Budapest első kerületében "felejtett" valaki. Bár a jármű tulajdonosának egyelőre nyoma sincsen, az autóban benne maradt a slusszkulcs és a rádiót is bekapcsolva hagyta. Kedd óta parkol a garázsbejárók előtt a Volkswagen, ezzel megnehezítve az ott élők életét is, ugyanis ők nem tudnak kiállni saját autójukkal. Egyelőre annyit sikerült kideríteni, hogy vidéki a tulajdonos. 

Napok óta közterületen parkol egy autó slusszkulccsal együtt  Fotó: Facebook

A "Pesten találtam2 csoportban rengeteg talált tárgy talált már vissza tulajdonosához, legyen az plüssmaci, lakáskulcs, TAJ-kártya vagy egyéb személyes irat. Nem mindennapi eset azonban, hogy valaki egy autót felejt ott valahol, méghozzá a slusszkulccsal együtt, miközben még a rádió is szól és a hátsó ülésen Mikulás csomagok sorakoznak. Az első kerületi Orom utcában valakinek mégis sikerült ott felejtenie a járművét egy ház előtt. Az autó tulajdonosának személyét egyelőre még rejtély fedi, ám a kommentelők egyre vadabb teóriákat gyártanak.

"Szerintem ne nyúlj hozzá. Ha netán lopott, tele lesz az ujjlenyomatoddal… A csomagtartót megnézted? Nincs benne véletlenül egy hulla?" – poénkodott az egyik kommentelő.

Lehet túlreagálom, de mi van ha valami baj történt a tulajdonossal az idő alatt, hogy kiszállt, vagy épp azért állt meg mert rosszul lett? A másik amire még gondolni tudok, hogy lopott és ott rakták le, de ha tényleg ez van a háttérben, akkor nem egy lángész az emberünk... 

– olvasható a következő hozzászólásban.

"Így kezdődnek az epizódok a Miami helyszínelőkben is..." – jegyezte meg egy másik felhasználó.

A posztoló végül kihívta a közterület felügyeletet, akik értesítették a rendőrséget, majd pár percen belül megérkezett két rendőr, akik helyszíni szemle után elmentek. Mivel napok óta ott parkolt az autó, a poszt írója úgy döntött, ideje, hogy egy kicsit odébb helyezzék az elhagyott gépjárművet.

"Kedd óta itt áll az autó. Az utcára se tudtunk kimenni, mert a mi beállónk előtt állt. A férjem végül odébb parkolt vele... " – írta.

 Emiatt viszont rengeteg támadás érte a posztolót, többen ugyanis úgy gondolják, hiba volt beleülni más autójába.

"Az autó tulajdonosa feljelentést tehet, hogy illetéktelen eltulajdonította a gépjárművét. Mivel közterület, így az autó tulajdonosa legálisan parkolt oda ahova" – támadták be a bejegyzés íróját.

"Ha lopott az autó, és arrébb álltak vele, akkor egy DNS-minta vétel után ki a felelős? Nyilván, aki dolgozni akart menni. Vagy mi van, ha ez csalás és így fogják feljelenteni azt, aki beleült mert elállja a kapukijáratot?" 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás