Igazi ritkasággal támogatja a magyar labdarúgó válogatott SMA Tomika gyógyulását





Az SMA1-es izomsorvadásban szenvedő Galó Tamás Dominik története minden szívet meglágyít. Az emberek, amiben tudnak segítenek, hogy a kisfiút hozzásegítsék a több millió forintos gyógykezeléshez. Most a magyar labdarúgó-válogatott és a Magyar Labdarúgó Szövetség is Tomika mellé állt.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2023.11.19.
Módosítva: 2023.11.19.
SMA Tomika Magyar Labdarúgó Szövetség csodagyógyszer segítségkérés licit

Ahogy arról lapunk többször beszámolt, Galó Tamás Dominik féléves kora óta küzd az SMA1-gyel, ami a gerinc eredetű izomsorvadás egyik legsúlyosabb fajtája. Tomika nagyon kitartó és minden nap küzd azért, hogy fejlődjön, az idő azonban ellenük dolgozik. A kisfiú egyetlen esélye a család szerint a 760 millió forintos csodagyógyszer, a Zolgensma. A hatalmas összeg 74,5 százaléka már meg is van és a család nem adja fel a reményt, hogy idén megtörténik a karácsonyi csoda, és összegyűlik a teljes összeg.

Egy egyedi, Tomika számára dedikált magyar válogatott mezt kapott a kisfiú az MLSZ-től  
Fotó: Facebook/Együtt Tomikáért

Újabb siker: az MLSZ is segít

Számos fociklub és vállalat után, most maga a Magyar Labdarúgó Szövetség is beállt SMA Tomika ügye mögé, hogy a kezelésre való gyűjtéshez hozzájáruljon. A szövetség egy eredeti, minden játékos által dedikált, magyar válogatott mezt küldött a kisfiúnak.

Most nagy örömmel bocsátjuk licitre a mezt, egyúttal büszkék vagyunk arra, hogy immáron egy újabb sikert elérő csapat tagjai is Tomika mellé álltak. Nagyon köszönjük a Magyar Labdarúgó Szövetség szíves felajánlását 

– írja Tomika édesanyja, Anikó a licit posztjához, utalva arra, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra. A mezt az összes válogatott játékos aláírta, egy kísérő levélben pedig így fogalmaz az MLSZ:

A Magyar Labdarúgó Szövetség nevében kívánom, hogy mihamarabb megvalósulhasson a kezelés, és kedvezően alakuljon Tomika egészségügyi állapota. Bízunk abban, hogy ezzel hozzá tudjuk segíteni Tomikát a gyógykezeléséhez hiányzó összeghez” – írják.

A kikiáltási ár 100 ezer forint volt, jelenleg pedig félmillió forintnál tart a licit, de egészen november 27., este 6 óráig meg lehet még kaparintani a mezt, hogy Tomikáék minél nagyobb összeghez juthassanak. Licitálni csak Tomika oldalán, a licitet hirdető poszt alatt lehet, a legtöbbet kínáló személyesen veheti majd át a mezt Budapesten a X. kerületben, de akár postán is kérheti.

Tomika kis hősként küzd és fejlődik, az igazi segítség azonban a csodagyógyszer lenne számára 
Fotó: Bánkúti Sándor

Te is támogathatod Tomikát

A fiú kezelésében segíthetsz, ha utalsz a Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány bankszámlájára. Hosszú évek után a Galó család eljutott oda, hogy a hiányzó összeg 1-essel kezdőik, ami számukra hatalmas előrelépés és bíznak benne, hogy az idei év az övék lesz, amikor összegyűlik kisfiuk gyógyszerére a pénz. 

Ha 100 ezer ember 2000 forinttal segítene, már kész is lennénk 

– vallja az édesanya, aki előre is köszön minden segítséget, amit az emberek a kisfia gyógyulásáért nyújtanak.





 





Ezeket olvastad már?
Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás