A 11 éves Levi számára egy "állítógép" jelenti a jövőt – Fotó!





Tímea egyedül neveli a születésekor agyvérzést kapott fiát.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2023.11.04.
Móricz Levente gerincferdülés gyermek adomány segítség

Móricz Levente 2012-ben született Hódmezővásárhelyen. A születés következtében sajnálatos módon agyvérzést kapott, ezért a családnak 4-5 év után Békéscsabára kellett költöznie a fejlesztőiskola miatt. A család azóta is sok nehézségen kellett keresztülmenjen.

Hegedűs Tímea egyedül neveli 11 éves fiát, Levit. Fotó: Hegedűs Tímea / Facebook

Az agyvérzés súlyossága és szövődményei, annak sajátos ellátása a mai napig mindkettőnk életét sok és folyamatos próbatétel elé állítja. Most pedig egy olyan átfogó és hosszú távú segítségre van szüksége Levinek, amit egyedül már nem tudok biztosítani számára

– árulta el a Metropolnak Levi édesanyja, Hegedűs Tímea, aki egyedülálló édesanya, majd hozzátette:

Levi állapotának fenntartása mellett nem tehetem meg, hogy a javasolt két havonta esedékes intenzív rehabilitációkat – ami Budapesten van – és az ezzel kapcsolatos költségeket magam finanszírozzam. Rá kellett ébrednem, Levi szinten tartásához legjobban itthon tudok hozzájárulni. Ezért alkalmazom az abr terápiát.

A 11 éves Levit ugyanis évek óta egyedül neveli Tímea, aki most érzi kisebbik fia állapotát a legkritikusabbnak. Levi további fejlődéséhez ugyanis egy több százezer forint értékű, úgynevezett állítógépre van szüksége.

Nyáron volt 3 éve, hogy utoljára találkozott Levivel az édesapja. Azóta nem is láttuk őt. Tudomást sem szeretne venni erről az egészről.

A 11 éves Levinek állítógépre van szüksége, hogy állapotát fenn tudják tartani. Fotó: Hegedűs Tímea / Facebook

Levinél ráadásul a covid alatt súlyos gerincferdület alakult ki a speciális eszközök hiánya és az állapota miatt, ami ha tovább romlik, akkor már az életét veszélyeztetheti. Levinek ezért most egy állítógépre van a legnagyobb szüksége, hogy minden téren tudjon fejlődni és meg tudjon erősödni.

Levi elérte azt a kort, amikor már másképp kell gondozni. Sokkal nagyobb, nem egy kisgyermek. Szükséges az egyénre szabott és speciális eszközöket igénybe venni, ezeket szeretném neki itthon biztosítani

– mondta Tímea.

Amiatt, hogy Levi egész napos ellátásra szorul, édesanyja nem tud munkát vállalni. Bár a terápiák sikere egyértelmű, a következő lépés mindenképpen az, hogy beszerezzenek egy állítógépet. Levi állapota hiába javul ugyanis, ha azt nem tudják szinten tartani.

Levi testfelépítése egy kicsit masszívabb lett. Úgy vagyunk vele, ha az állapota nem romlik, az már jó.





 





Ezeket olvastad már?
Megtörte a csendet Jakab Ferenc kollégája, aggasztó dologról ír

Megtörte a csendet Jakab Ferenc kollégája, aggasztó dologról ír

Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás