Megszólalt a 35 éves szűzlány: csak az ilyen férfiak jöhetnek szóba nála





Nem szeretne leadni az igényeiből.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.10.03.
szerelem partner élet

Anya Panchal 35 évesen büszke arra, hogy szűz és még sosem volt randizni. Ő boldogan ül inkább otthon és falatozgat ahelyett, hogy szocializálódik. Ha arra gondol, hogy a külvilágban meg kell keresnie számára a tökéletes partnert szorongani kezd annak ellenére, tudja lassan neki kell állnia, hiszen felnőtt élete nagy részén már túl van. 

Szeretne végre szeretve lenni. Szerelembe esni / Fotó: Pexels

A 35 éves szűz már sorra nézi végig, ahogy barátjai szerelembe esnek, és megházasodnak. Úgy érzi ő az árnyékukban él. Reméli hamarosan ki tud lépni a komfort zónájából és túlesik élete első csókján. Egyelőre azonban attól is retteg, hogyha szóba kell állnia férfiakkal. Már annak a gondolatától is rosszul van, hogy találkoznia kell valakivel az ellenkező nemből. Még mindig a szüleivel él, és mivel el akar szabadulni onnan, pontosan jól tudja, változtatnia kell. 

Sosem volt kellő magabiztosságom még ahhoz sem, hogy egyáltalán szóba álljak egy férfival, nem hogy randira menjek vele. Fogalmam nem kellene, mit kell mondani, hogyan kell viselkedni. Minden barátom már házas, gyerekekkel. Úgy érzem az árnyékukban élek, ugyanis soha nem tapasztaltam meg még az első romantikus csókomat se. Az olyat, amit a filmekben látsz. Rendkívül fura érzés, hogy az én koromban még szűz vagyok. 

Első körben olyan kapcsolatot keres, ami több mint fizikai románc. Ehhez azonban tudja, hogy meg kell ismernie a másik felet, beszélnie kell vele. Úgy érzi, ha így folytatja, akkor később nagyon megbánja, hogy nem keresett magának valakit. Ennek ellenére a mai napig szívesebben tölti otthon, egyedül a szombat estéit, ahelyett hogy elmenne valahova - írja a Mirror

Ez az egész iskolai bántalmazása miatt alakult ki. 16 éves kora óta küzd depresszióval és szorongással. Folyamatosan otthon bujkált, tinédzser éveit sem élte meg. 22 éves korában szerzett magának először barátokat, miután regisztrált Facebookra. Ott is egy olyan csoporthoz csatlakozott, ahol olyan magányos emberek voltak, mint ő. 

Hihetetlen érzés volt, mikor végre barátokra leltem. El tudtam velük menni körmözni, vagy moziba, sőt még randi appokat is kipróbáltam. Ott azonban a férfiak mind egy dolgot akartak: szexet. Ez teljesen lelombozott, így felhagytam az online randizással egyből.

Anya azonban menthetetlenül romantikus. Mindenképp meg akarja találni az igaz szerelmet. Tudja, teljesen tapasztalatlan a férfiak terén, de olyasvalakit akar maga mellé, akinek jó a személyisége, aki szereti a hosszú sétákat, és aki azért anyagilag jól áll. Érzelmi kötődést akar első sorban. 

Tudom, hogy meg kell változnom, vagy soha nem fogom megtapasztalni milyen is egy férfi oldalán. Nem akarok 70 évesen otthon ülni, és majd ezen bánkódni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás