Nagyon nehéz lesz a hétfő több csillagjegynek is





Erre jobb, ha mindenki felkészül.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.02.
megpróbáltatás csillagjegy horoszkóp

2023. október 2.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nyilván jó lenne, de nem lehet minden nap frenetikus, ez a hétfő például valószínűleg unalmas munkával telik majd. Jó lenne, ha ennek is meglátná az előnyét: például hogy ezek a „nem szeretem” munkák nem fogják többet gyötörni gondolatban.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sajnos ma könnyen lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznia, amely meghaladja a tudásszintjét, vagy nincs benne elegendő gyakorlata. Ha így van, igyekezzen még időben segítséget kérni valakitől, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy egyedül maradt egy problémával. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn döntéshelyzetbe kerül, nevezhetjük kutyaszorítónak is. Kiderülhet, hogy egy terve sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, nagyobb költséggel járhat, mint tervezte, úgyhogy fel van adva a lecke. Kihátrál, vagy megy tovább?

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn ha nem koncentrál eléggé, akkor valaki véletlenül eltereli a figyelmét egy fontos feladatról és ennek akár még következményei is lehetnek önre nézve. Fókuszáljon ma a lényegre és a többit zárja ki, amennyire csak tudja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Elképzelhető, hogy ma olyan hírt kap, ami alaposan átütemezi ön körül a dolgokat. Ne feledje, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Az hiba lenne, ha túlságosan is beleélné magát a dologba, és messzemenő következtetéseket vonna le, mert még minden képlékeny. 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha valami újba vágjuk a fejszénket, akkor teljesen természetes érzés, hogy van bennünk egy kis bizonytalanság, félsz, hogy valamit esetleg már az elején elrontunk. Nem árt hát, ha valaki ebben a szakaszban fogja a kezünket. Kérjen ma ön is segítséget!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn kétszeresen is igaz lesz a mondás, hogy aki sokat markol, keveset fog! Tervezzen be ma kevesebb dolgot és haladjon többet! Ha egyszerre túl sok mindet szeretne vinni és túlterheli magát, akkor annak könnyen lehet az a következménye, hogy szétszóródik a figyelme.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem ígérkezik könnyű napnak ez a hétfő. Olyan terve lehet, amihez az előkészület több időbe és pénzbe kerül, mint maga a konkrét munka. Talán még az is megfordul a fejében, hogy legjobb lenne hagyni az egészet. Ne feledje azonban, hogy jobb túlesni rajta!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehezen halad egy tervvel, és felmerül önben, minek ezt az egészet erőltetni. Legyen egy picit még kitartó! Rövidesen olyan szerencsés hatások érik, amik átlendítik a holtponton, és egy segítője is lesz. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hétfőn inkább legyen nagyon óvatos! Elég egy rosszkor tett megjegyzés, máris hátat fordítanak önnek még azok a kollégái is, akik eddig szívesen támogatták. Ügyeljen jobban arra, mikor, kinek és mit mond, ha nem akar nagyobb bajt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma minden humorérzékére szükséged lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. Nézze mindennek a vicces oldalát!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hétfőn nagyon erős megérzések segítik. És az is jó érzéssel tölti el, ha elvégezhet egy olyan munkát, ami már réges-régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte. 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás