Cserbenhagyás: elszáguldott a baleset okozója, felismeri valaki a videón látható autót?





Ismét egy cserbenhagyás. Áttért a szembe sávba a Peugeot vezetője, ahol nekiütközött a szemből szabályosan haladó furgonnak. A vétkes sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy történt-e személyi sérülés, elszelelt. A rendőrség keresi a szemtanúkat. Az eset az 52-es főúton történt Kecskemét irányába.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.24.
Módosítva: 2023.10.24.
cserbenhagyásos baleset Peugeot 52-es főút

Cserbenhagyásos baleset történt az 52-es főút 32 kilométerénél Kecskemét irányába szombaton (október 21-én) este hat órakor. Az esetről kamerafelvétel készült, amin jól látható, hogy a vétkes jármű vezetője áttért a szembe sávba egy Peugeot-val, és nekiütközött a szabályosan haladó Ford furgonnak, majd megállás nélkül tovább száguldott. Azon túl, hogy jelentős kárt okozott a közlekedés másik résztvevőjének, még bűncselekményt is elkövetett azzal, hogy nem állt meg, és nem győződött meg arról, hogy a balesetben megsérült-e valaki.

Van,Accident,Involving,Two,Car,On,The,Highway
Szemtanúkat keres a rendőrség, hogy elfoghassa a cserbenhagyó Peuget-os sofőrt 
Fotó: Illusztráció/Chaphot

A felvételen egyértelműen látszik, hogy áttér a menetirány szerinti másik sávba a gépjármű. Az ütközés a lerepülő karosszéria elemek láttán igen jelentős lehetett, így kizárt dolog, hogy nem vette észre balesetet okozott. Hiába készült videó az esetről, a szürkület és a szemerkélő eső miatt nem látszik jól a rendszám. Ezért a rendőrség keresi a szemtanúkat, hogy felelősségre tudják vonni a Solt irányába tovább száguldó Peugeot vezetőjét. Ebben a balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt, de mivel az elkövető nem állt meg és nem győződött meg erről, így különösen felelőtlenül járt el.

Hasonló baleset történt a közelmúltban a 7116-os számú úton, Balatonbozsok és Balatonvilágos között, Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze frontálisan két autó. Ebben a balesetben többen megsérültek.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás