Most érkezett: brutális motorbaleset Budapesten - 30 métert repült a sofőr





A motoros 30 métert repült, egy BMW terepjáró ment neki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.02.
motor mentőorvos motorbaleset

Hatalmas balesethez siettek a mentők ma, a VIII. kerületben, a Heim Pál kórház elé, miután egy motoros és egy személykocsi összeütközött.

A motoros hátuljába rohant bele a terepjáró sofőrje - Fotó: Metropol

A Metropol információi szerint a motoros éppen a kórháztól haladt Budapestről kifelé, amikor - eddig tisztázatlan okokból - egy BMW terepjáró sofőrje a kocsijával hátulról belerohant a motorosba. Úgy tudjuk, hogy az ütközés ereje akkor volt, hogy már maga, a motor is 15 méter repült, míg ezután a sofőr is leesett róla, aki szintén közel 15 métert repült a levegőben, mielőtt földet ért. 

A férfi 15 métert repült a motorral, majd közel 15 métert, amikor lezuhant a gépről - Fotó: Metropol

Helyszíni információk szerint az eset hatalmas csattanással járt, a helyszínen összeszaladtak az emberek, köztük a Heim Pál kórház egyik orvosa is, aki a mentők kiérkezéséig szakszerűen ellátta a súlyosan sérült férfit. Úgy tudjuk, hogy égi szerencse, hogy pont ő volt az első, aki a helyszínre ért, a férfi ugyanis korábban mentőorvosként is dolgozott. 

A sofőr életveszélyes állapotban volt, több mentőegység egyesült erővel, közösen harcolt azért, hogy stabil állapotban tudják kórházba szállítani. 

Megmentésére a kórház egyik, korábban már mentőorvosként is dolgozó orvosa rohant ki elsőnek - Fotó: Metropol

Lapunk felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a baleset körülményeit illetően:

10:30 körüli időpontban, az Üllői út és a Delej utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy motor sofőrje ütközött össze. Egy fő megsérült, őt az eset után kórházba szállították

 - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Egyelőre még nem tudni pontosan, hogyan történt a baleset, a rendőrség a Borsnak elmondta, hogy annak körülményeit még vizsgálják. 

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás