Rémálomanyós: a saját fiával szemben is hatalmas kegyetlenséget követett el





A dühös feleség szóhoz sem jutott, mikor meglátta, mit csinált az anyósa.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.10.21.
Módosítva: 2023.10.21.
kegyetlenség anyós anyós-meny önbizalomhiány

Az anyós viccek talán a legnépszerűbbek mind közül, meglehet, épp azért, mert sokat maga az élet írt: rengetegen kénytelenek szembenézni a párjuk kritikus, bíráskodó, kellemetlen természetű édesanyjával. Egy névtelen felhasználó azonban nemrégiben azt a dilemmát osztotta meg a Redditen, ahogy az anyósa nem vele, hanem a saját fiával szemben követett el egy igazán kegyetlen húzást.

pár, kézfogás
Képünk illusztráció. Fotó: unsplash.com

A posztíró elmesélte, hogy már amikor megismerte, feltűnt neki, ahogy a párja édesanyja rendkívül kritikus a fiaival szemben, és állandóan szemrehányást tesz nekik. Ugyanígy szemet szúrt neki az, amint a barátja folyton az orrára panaszkodik, amit túl szélesnek talált az arcához képest, és hamar rájött arra, ez az önbizalomhiány az édesanyja viselkedéséből ered, aki szintén gyakran tett megjegyzéseket fiának erre a testrészére, és még a plasztikai műtétet is felhozta. A párja és annak bátyja elmagyarázta neki, hogy az anyjuk az édesapjuk halála után vált nehéz természetűvé, ezért próbálnak empatikusak lenni vele. A posztoló sokáig maga sem szólt semmit, mialatt összeházasodtak a barátjával és hamarosan megtudták, hogy babájuk lesz. Mikor ezt követően átugrott az anyósához néhány ruháért, döbbent rá arra, mit művelt az idősebb nő az esküvői fotójukkal, amit a falra is kiakasztott.

Az anyósom látta, mit nézek, és büszkén bejelentette, hogy rávett valakit, "javítsa meg a fia orrát". Más szóval, csináltatott a fiának egy Photoshop-orrműtétet. Az esküvői fotóján. Nem hiszem el. Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmire képes

- dühöngött a feleség, akinek az anyós - miután látta rajta, hogy mérges - azt a kifogást hozta fel, hogy már korábban, a való életben rá kellett volna venni a fiát egy plasztikai beavatkozásra.

A nő a Redditen abban kért tanácsot, hogyan ossza meg ezt a férjével, akinek bizonyára a szíve szakad meg, amikor meghallja, mit művelt az anyja. A felhasználók többsége a feleség oldalára állt, és elítélték az anyós cselekedetét: sokan azt javasolták, nyugodtan, és lényegre törően adja a férje tudtára a történteket, de akadt olyan is, aki azt vetette fel, előbb próbálja meg még egyszer, utoljára az anyóst jobb belátásra téríteni.

Én a helyedben közölném vele, hogy nem adom tovább, mit művelt, azzal a feltétellel, hogy megsemmisíti azokat a fényképeket, és soha többé nem tesz megjegyzést a férjed orrára

- írta meg véleményét az egyik kommentelő, a Mirror beszámolója szerint.





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás