"Látta, hogy hófehérré vált" - keresik a hős Dalmát, aki egy rosszul lett asszonynak segített





Az asszony egy bevásárlóközpontban lett rosszul.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.09.
Érd önfeláldozó segítség vásárlás

Sajnos egyre kevesebb az olyan ember, aki törődik a másikkal, ha például az utcán, vagy éppen egy buszon összeesik. Ez történt most Érden egy idősebb korosztályba tartozó asszonnyal, aki egy bevásárlóközpontban lett rosszul. Bár ő éppen azon ritka kivételek közé tartozik, akin azonnal segítettek. Egy helyi Facebook csoportban kezdték el keresni azt a nőt, aki a segítségére sietett.

A fotó illusztráció Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

„Megköszönöm az önfeláldozó segítségedet.”

Kedves Dalma! Nem tudom a vezetéknevedet sajnos, Anyósom ma rosszul lett a Stop Shop emeletén a Pepcoban, Te a kislányoddal a segítségére siettél, és hazahoztad. Nem tudom megköszönni személyesen, mert a vezetéknevedre nem emlékszik, de itt megköszönöm az önfeláldozó segítségedet. Már jobban van. Köszönöm.

Lapunk felkereste azt a nőt, aki köszönetét szerette volna kifejezni azzal a reménnyel, hogy hátha eljut a célszemélyhez.

Elmondta, hogy Dalma még nem bukkant fel, nem jelentkezett. Továbbá válaszolt arra a kérdésre is, hogy mi áll a probléma hátterében, mi okozta a rosszullétet. 

Anyósomnak szívproblémái voltak, pacemaker-t ültettek be neki. Jelenleg vérnyomás és pulzus problémákkal egyaránt küzd. Az üzletben vásárlás közben történt a baj, de szerencsére volt elég lélekjelenléte, így kisietett a levegőre, hogy jobban legyen. Dalma éppen akkor ment ki az üzletből a kislányával. Látta, hogy hófehér lett, biztos rosszul van, és nem volt rest segíteni rajta 

- mondta a Metropolnak Zsuzsa.

Ha cikkünk miatt valaki felismeri a leírás alapján Dalmát, kérjük jelentkezzen szerkesztőségünknél!


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás