A kutya mindenit micsoda sofőr: nem hittek a szemüknek a rendőrök, amikor meglátták a gyorshajtót

Négy lába volt, biztos ezért lépett jobban a gázra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.03.
sofőr vadászkutya Facebook

Humoros történetet osztott meg Facebook oldalán a szlovákiai rendőrség. Épp közúti ellenőrzést hajtottak végre senicai rendőrei, amikor meglátták, hogy a traffipax felvételt készített egy gyorshajtóról. A sofőr arcképe helyett azonban egy barna, mosolygós vadászkutyával találkoztak a Skoda márkájú gépjármű kormánya mögött. 

Fotó: Facebook/policiaslovenskejrepubliky

A hihetetlen látványra két magyarázat is van: a férfi szándékosan ültette az ölébe a kutyát, vagy pedig a négylábú nem volt megfelelően rögzítve a kocsiban, ő pedig ezért úgy döntötte felfedezi a járművet, majd gazdája ölében telepedett le. Az eb mindenesetre láthatóan jól érezte magát,ellenben a tulajdonosával aki egyáltalán nem örülhetett miután elfogták őt. 

A rendőrök ugyanis a KRESZ megszegése miatt pénzbírsággal sújtották a férfit. Azt nem lehet tudni, hogy a sebességhatárátlépés miatt, vagy a nem megfelelő kutyaszállítás miatt, de a legvalószínűbb, hogy mindkettőt figyelembe vették az összeg kiszabásakor. A 31 éves férfi mindenesetre azzal védekezett, hogy négylábú társa hirtelen ugrott vezetés közben oda hozzá. 

A rendőrök ezt követően Facebook oldalukon hívták fel a figyelmet arra, hogy a törvény tökéletesen leírja, hogy hogyan szabad szállítani a háziállatokat: megfelelő védelmi rendszerrel kikötve, úgy hogy mások életét, és egészségét ne tudja kockáztatni vezetés közben. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás