Heti top 5: roncstemetővé változott Zugló – Videó!





Roncsautók elhagyva az utcák mentén és horrorisztikus felvételek: ezek a témák is a legolvasottabbak voltak a héten.



Megosztás
Szerző: M.
Létrehozva: 2023.09.17.
Módosítva: 2023.09.17.
autóroncs Soroksár Top 5 olvasói cikk Zugló Kispest

Egész Budapestről elmondható, hogy komoly gondot okoznak a gazdátlanul hátrahagyott autóroncsok. Zugló kifejezetten élen jár ezen a területen. Az elmúlt években teljesen elharapózott a probléma.

Hátrahagyott autóroncs Zugló egyik utcájában. Fotó: Metropol

Panaszkodnak a zuglóiak, és tömegesen tesznek bejelentést a kerületben parkoltatott, elhagyott autóroncsok miatt. Nem túlzás azt állítani, hogy Zugló roncstemetővé változott, az ember lépten-nyomon elhagyott járművekbe botlik, amikről már kilométerekről látszik, hogy üzemképtelen állapotban állnak a közterületen. A lakóknak elsősorban az okozza a gondot, hogy az ott felejtett autók kiszorítják őket a jó parkolóhelyekről, de a látvány sem túl esztétikus. Zuglóban extrém esetből sincs hiány, egy parkolóban valakik szeméttel tömködtek tele három autóroncsot, amelyek kitárt ajtókkal bűzölögnek a nyárias időjárásban.

További részleteket a Metropol cikkére kattintva olvashatsz a zuglói autóroncstemetőkről.

Horrorvideót tett közzé a Magyar Közút

Az elmúlt időszakban a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerái két olyan esetet is rögzítettek, amelyek könnyen végzetessé válhattak volna, mivel az autópályán közlekedő kamionosok nem vették észre a holtterükben lévő személyautókat, és elsodorták őket.

Egy kamion vezetőfülkéjéből típustól függően akár több szobányi terület részben vagy teljesen beláthatatlan a sofőrök számára. Ezeken a területeken láthatatlanná válhat a többi közlekedő

– figyelmeztet a közútkezelő.

A kamionok végeláthatatlan konvojáról az erről szóló cikkbe kattintva láthatsz videót.

Felszólaltak a kispestiek a rossz helyre helyezett kerékpárút miatt

Nem a nagy forgalmat bonyolító Hunyadi utcára, hanem a kertvárosba kellene bicikliutat létesítenie Karácsony Gergelynek és Gajda Péternek – állítják a kispestiek.

A Hunyadi utcában élők alig tudnak autóval hazajutni Gajda Péter polgármester és Karácsony Gergely főpolgármester bicikliútja miatt, ezért utcára vonultak, hogy tiltakozzanak. Szerintük a kerékpárutat a kertvárosi részre kellene tervezniük, a Hunyadi utca ugyanis erre finoman szólva is alkalmatlan.

Azzal kapcsolatban, hogy a demonstrálóknak mit sikerült elérniük akciójukkal, a Metropol cikkéből tudhatsz meg többet.

Kutyafajtákat tiltanának be a kutyatámadások miatt

Angliában egyre rosszabb a helyzet a kutyatámadások terén. Szinte mindennapossá váltak az olyan esetek, hogy nagytestű ebek szabadulnak el és támadnak emberekre. Főleg a gyerekek és az idősek vannak veszélyben, hiszen ők nehezebben tudnak védekezni a támadások ellen. A tavalyi évben 10 ember halt meg kutyatámadásban, idén pedig megsokszorozódott a veszélyes esetek száma.

Azzal kapcsolatban, hogy az angolok pontosan milyen intézkedéseket követelnek emiatt, cikkünkben tudhatsz meg többet. 

Kísérteties dolgokat rögzített a biztonsági kamera

A használati tárgyakkal és a lovakkal is furcsa dolgok történnek egy soroksári lovas tanyán. A lakók szinte már megtanultak együtt élni a paranormális jelenségekkel.

Eszter a családjával huszonnégy éve lakik azon a telken, ahol három éve igazán furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok kezdtek történni. A hátborzongató esetekről felvételeket is készítettek a felszerelt biztonsági kamerák segítségével. Ezeket az erről szóló cikkben nézheted meg.





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás