5,5 kilós babát hozott a világra Erika, hegei azóta is fájnak





Erika azóta sem tudta teljesen kiheverni a szülést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
anyuka méret kisbaba baba

Ha egy csecsemő időben születik meg, akkor körülbelül 2700-4000 grammal látja meg a napvilágot, ugyanakkor a 4000 grammos baba igen nagynak számít. Nos, gondoljunk csak bele, mit érezhetett Erika, amikor egy 5,5 kilós óriás babát hozott világra. Az orvosok sokáig nem tudták megmondani a magzat pontos korát, mert a mérete már a terhesség eleje óta megzavarta őket. Végül Y-metszéssel kellett élet adnia fiának, aki azóta focistának készül. 

A világ legnagyobb babájaként emlegetik a fiút / Fotó: Pexels/Anastasiia Chaikovska (Képünk illusztráció)

A közösségi média egyik fórumán arról beszélgettek az anyukák, hogy kinek mekkora súllyal jött világra a babája. Amikor valaki 4 kilót mondott, mindenki a fejét fogta, amikor azonban Erika közölte, hogy ő bizony egy 5,5 kilós babát hordott ki, mindenkinek az álla leesett. A mama és a baba is jól vannak, ugyanakkor Erika azóta is érzi a fájdalmat, ami a terhességgel és a szüléssel járt - írja a Mirror

Amikor csak a 38. hétben járt, az orvosok azt hitték, hogy már 42 hetes a baba, olyan nagy volt. A fia mérete hónapokkal meghaladja a korát, Erika azonban ezt csöppet sem bánja. Hatalmas babájával már többtízezer követőt szerzett a TikTokon, és profi focistát szeretne belőle faragni. A baba hatalmas mérete miatt Y-metszést kellett végrehajtani, hogy komplikáció nélkül meg tudjon születni. Erika bevallása szerint két hiperaktív gyerek mellett az élet igen káoszos, de ő azért nagyon szereti őket. 

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás