Szembetalálkozott a tolvaj a család kutyájával, elképesztő, mi történt – Videó

Kerékpártolvajt vett fel egy ház biztonsági kamerája. A bűnöző távozni készült, amikor megjelent a család kutyája...Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.09.
garázs tolvaj bicikli kutya rendőrség

A kutya az ember legjobb barátja, aki az élete árán is védi, óvja gazdáját és annak értékeit. Nem akármilyen biztonsági kamerafelvétel került fel az internetre egy tolvajról és a házőrzőről.

golden retriever
Képünk csak illusztráció (Fotó: unsplash.com)

Egy kaliforniai családi ház egyik biztonsági kamerája rögzítette, ahogy egy fiatal férfi behatol a garázsba San Diego Pacific Beach negyedében, majd elemel onnan egy kerékpárt: a 2019-es, fekete Electra háromsebességes bicikli becsült ára a rendőrség szerint 1300 dollár (460 ezer forint). A bűnöző épp eltolni készül a biciklit (szó szerint is), amikor hirtelen beszalad a képbe a család golden retrievere, és... mintha csak régi jó barátok lennének, a tolvaj után siet, majd kedvesen a nyakába ugrik.

A tolvaj teljesen elolvad.

Annyira menő vagy. Te vagy a legmenőbb kutya, akit valaha ismertem. Én is szeretlek. Édes vagy

– hallani a felvételen, amint a kutyát becézgeti, simogatja a bűnöző. Majd látni, ahogy a gyanúsított ezt követően fogja a kerékpárt, és távozik.

Az esettel kapcsolatban a San Diegó-i rendőrség azt nyilatkozta, hogy az elkövető továbbra is szabadlábon van. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, az azonnal tudassa a hatóságokkal.

A San Diego-i rendőrség közzétette a helyszínen rögzített felvételt a Facebook-oldalán:

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás