Saját lakásában égett halára egy férfi, miután a töltőn lévő elektromos biciklije lángra kapott





Összesen 70 tűzoltó kellett az elektromos bicikli miatt kialakult tűzhöz. Az oltás több mint két és fél órán át tartott. A férfi nem élte túl az incidenst.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.08.07.
elektromos bicikli töltőhiba tűz

Észak-London egy részéről hajnali hét előtt 13 telefonhívás érkezett be a helyi tűzoltósághoz, miszerint ég egy többlakásos társasház. Több lakó is sikeresen elhagyta az épületet, ám egy férfit a tűzoltók a kiérkezéskor már a helyszínen elhunytnak nyilvánítottak. 

elektromos bicikli, e-bike
Az elektromos bicikli töltőhibája okozta a tüzet Fotó: pexels.com  

A ház teljesen lakhatatlanná vált, sőt a tűz átterjedt a szomszédos ingatlanokra is, melyekben szintén kár keletkezett. A kiérkező helyszínelők szerint a tűz egy elektromos bicikli miatt keletkezett, aminek töltőproblémája akadt, és az kaphatott lángra töltés közben. 

Azok a családok, akik elvesztették lakóhelyüket a katasztrófa miatt a jelentések szerint rokonaikhoz költöznek a felújítások idejére, vagy addig amíg nem találnak új lakást. 

A hónapban nem ez volt az első tűzeset Angliában, ami elektromos bicikli töltése miatt keletkezett. A MetroNews közlése alapján legutóbb egy édesanya és két gyermeke halt meg ugyanezen ok miatt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás