„Köszi, Metropol a gazos fotópályázatot, máris van eredménye!” – gyomlálni kezdtek az Üllőin...





Máris van gyakorlati eredménye is a fotópályázatunknak, amelynek címe: Budapest a gyomok fővárosa! Egy olvasónk köszöni a pályázatot, mert látta és lefotózta, hogy az Üllői úton gyomláló csoportok tűntek fel...



Megosztás
Szerző: F.R.
Létrehozva: 2023.08.20.
Módosítva: 2023.08.20.
Karácsony Gergely gyomszedés fotópályázat Metropol öröm

Már van is eredménye a fotópályázatunknak, úgy tűnik, Karácsony Gergely kiküldte a munkásokat gyomszedésre a budapesti közterületekre. Egy olvasónk fotója és köszönőlevele:

Olvasónk küldte a levele mellé a fotót: máris gazolnak az Üllőin...

Tisztelt Metropol Szerkesztősége!

Nagy örömmel szeretnék megosztani veletek egy fantasztikus fejleményt, amelyet most láttam az Üllőin! Kutya legyek, ha ez nem a Metropol fotópályázatának hatására történt városunkban.

Karácsony Gerink elkezdte gyomlálni a város köztereit :D Nagy örömünkre szolgál, hogy a fotópályázat olyan lendületet adott a város vezetésének, amelyre talán már régóta vágytunk. A pályázat, úgy tűnik, nemcsak a művészi kreativitást hozta elő, hanem Karigeri lelkesedését és felelősségvállalását is.

Bárcsak minden ilyen könnyen menne a városban! Legközelebb a Geri-karókról vagy a dugókról is kellene fényképes pályázatot hirdetni, hátha az is eszébe jutna a főpolginknak. A fotópályázat hatására észrevette, hogy mi a helyzet a városban, hogy a turisták azt hiszik, a dzsungelbe jönnek.

Félve attól, hogy az emberek rosszallása nőni fog, Karácsony Gergely olyan pozitív irányú lépéseket tett, amelyek megmutatják, mennyire fontos neki a gondosan építgetett zöld brendje. Ettől már csak az lett volna szebb látvány, ha maga kezd a gazolásba, de ahogy látom, csak nyilván csilliókért, megbíztak valami céget.

Reméljük, hogy még sok ilyen hatásos pályázatot fognak hirdetni, én küldök majd képet, az tuti, ha cserébe Geri elkezd dolgozni! Köszönjük, Metropol, hogy hozzájárultatok ehhez a pozitív fejlődéshez!

Íme legutóbbi videónk:

 

Budapest a gyomok fővárosa!

Fotópályázatot hirdettünk, célunk, hogy buzdítsuk a fotósokat, hobbifotósokat vagy éppen a fotózni vágyókat arra, hogy bemutassák a gyomokkal borított fővárost, rávilágítva arra, hogy amikor nagy nemzetközi fesztiválok és sportesemények zajlanak Budapesten – mint a Sziget és az atlétikai világbajnokság –, akkor mennyire zavarók az elhanyagolt területek. Nem beszélve arról, hogy a városlakók számára is kellemetlen a gyomos utcák, terek látványa, az allergiások pedig szenvednek tőle. Célunk az, hogy az olvasók/userek segítségével rávilágítva erre a problémára, minél tisztább és gyommentes legyen gyönyörű fővárosunk! A legjobbakat vásárlási utalvánnyal díjazzuk, és fényképfelvételeiket közöljük. A pályázatra minden 18. év feletti magyar állampolgár jelentkezhet, felső korhatár nincsen.

A pályázatokat a [email protected] e-mail-címre várjuk legalább 1, maximum 3 Mb terjedelemben. Az e-mail-cím augusztus 27-én éjfélig él. Egy pályázó több fotót is küldhet, de maximum 30 db-ot. Kérjük, a fotóhoz mellékelt levélben és a kép elnevezésében tüntessék fel a helyszínt, ahol a felvétel készült! A pályázatban csak olyan fotóval lehet pályázni, amelyen azonosítható, hogy a fotó Budapesten készült és gyomos területek láthatók a fotón.

Határidők:

Pályázati időszak 2023. augusztus 14. 10:00 órától 2023. augusztus 27. 23:59 óráig tart.

Eredményhirdetés időpontja: 2023. szeptember 1.

A nyertesek nevét a szervező hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/Metropol.Napilap) közzéteszi az eredményhirdetéstől számított 1 napon belül. A nyertesek nevét közzétesszük a Metropol újságban is, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.

Nyeremények:

1. díj: 150 000 Ft értékben Auchan-utalvány

2. díj: 75 000 Ft értékben Auchan-utalvány

3. díj: 50 000 Ft értékben Auchan-utalvány

A beérkezett pályázatok közül az első három helyezett pályázót a szervező által összeállított zsűri választja ki.





 





Ezeket olvastad már?
Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás