„Annyi mindent elért az életben” – borzasztó kerékpárbalesetben halt meg a fiatal tudós





A mindössze 27 éves hölgy a Downing Street 10-es száma alatt, vagyis az Egyesült Királyság kormányának székhelyén dolgozott, a koronavírus-járvány alatt vezető szerepet vállalt a világjárvány megfékezésében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
kerékpárbaleset család Garda-tó sebesülés élet

Susannah Boddie Olaszországban nyaralt férjével, amikor a Garda-tó partján egy egészen horrorisztikus kerékpárbalesetet szenvedett

kerékpár bicikli sablon illusztráció bringa
Fotó: Pexels

Az Il Giorno szerint férjével éppen befejezték a Dolomitokban tett túrát, és a nyaralásuk végére készültek, amikor a tragédia történt. A pár egy meredek lejtőn haladt lefelé, amikor Susannah egy hatalmasat esett a biciklivel, és ugyan sisakot viselt, de az esése nagyon nagy sebességnél történt és súlyos sebesüléseket szerzett, az életét pedig nem tudták megmenteni. A férje sokkot kapott, amikor megtudta, hogy felesége nem élte túl a balesetet, kórházba kellett vinni emiatt.


A tragikus balesetet követően a családja azt mondta:

Susannah teljes életet élt és annyi mindent elért. Több élményt zsúfolt az életébe, mint azt elképzelte volna. Ő volt a legkedvesebb ember, aki mindig inspirált és törődött másokkal. Ő volt a legcsodálatosabb lány, nővér, unoka és barát, akit valaha is kívánhat az ember, emléke továbbra is inspirálni fog minket mindenben, amit teszünk.

Susannah egészségügyi adatokkal foglalkozó vezető tudós volt a Downing Street 10-ben. Feladata az volt, hogy kulcsfontosságú tanácsokat adjon a kormánynak a Covid–19 világjárvány kezelése során – számolt be a The Sun.

 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás