„Remélem, ezt a csatát is sikerrel megvívja” – Az életéért küzd a cserbenhagyás áldozata





Szinte mindene eltört annak a felvidéki magyar nőnek, akit április 1-jén gázoltak el. A cserbenhagyó elhagyta járművének visszapillantóját, ez alapján próbálja megtalálni a szlovák rendőrség.



Megosztás
Szerző: J.K.
Létrehozva: 2023.04.04.
cserbenhagyás gázolás szlovákia kerékpárbaleset

Valóságos örvényt kavart fel az állóvízben Cserepes Erika esete hazánk északi szomszédjában. A 36 éves felvidéki magyar nő cserbenhagyásos gázolás áldozata lett, aki nagyon népszerű Érsekújváron és annak környékén, ahol a helyi kerékpáros egyesület alapítója, meghatározó alakja. A „hobbi” drótszamaras egyik mentorát, sporttársát, Bujna Zoltánt érte utol a Ripost.

Erika mindene a kerékpározás Fotó: Bujna Zoltán

„Évek óta önkéntesként segít a Bátor Táborban”

– Sosem felejtem az első találkozást Erikával, egy kerékpárgyárban dolgoztam, amikor a kollégám a bolti részlegből azzal hívott ki az irodából, hogy itt egy fiatal lány, akinek olyan kérdései vannak, amire ő nem tud válaszolni. Lényegében azóta része az életemnek Erika, ez 15 évvel ezelőtt volt.

Az egész eset, ami vele történt sokként ért, azt hittem az ismerőseim akarnak megviccelni

– elevenítette fel Bujna Zoltán a baleset hírét, aki elárulta, hogy a kerekezők között villámként terjedt szét sporttársuk drámája, ami nem sokkal később körbejárta a szlovák médiumokat is. 

„Ezt a lányt mindenki szereti és ő mindig is csak adni akart másoknak. Sokat elárul róla, hogy évek óta önkéntesként segít a Bátor Táborban, miközben a sportot, a mozgást népszerűsíti és műveli is, valóságos hős”

– osztotta meg a komáromi bringás, aki tudatta, hogy Erikát jelenleg kómában tartják és gégemetszést kellett végezni nála az álkapocssérülése miatt. Jó híre is volt Zoltánnak, mert azt már biztosan tudni, hogy nincs gerincsérülése a nőnek, de számos csonttörése van, illetve megsérült a tüdeje és kedden (április 4.) fogják az orvosok megpróbálni felébreszteni az altatásból.

Erika a gyalogtúrázást sem veti meg, akkor a legboldogabb, ha hobbijának hódolhat Fotó: Bujna Zoltán

Nem pusztán cserbenhagyás volt?

A cserbenhagyó hiába lépett le gázolása után, autójának visszapillantó tükre letört, amit a rendőrök megtaláltak és ez alapján tudható, hogy egy fehér színű Citroënt furgont vagy egy Peugeot Boxert kell keresniük.

A felvidéki kerékpáros esemény, a Csárda túra közösségi portálján arról posztoltak, hogy ha a gázoló megáll és nem mulasztja el a segítségnyújtást, akkor Erika vélhetően nem élet és halál között lebegne, valamint a Paraméter információi szerint, a gázoló pusztán elhajtott tette után, de Erikát, illetve a kerékpárját is az árokba tette.

Erika a sport és mozgás szerelmese Fotó: Bujna Zoltán

– Én még nem is láttam ilyen indulatokat, ami Erika balesete, cserbenhagyása után robbant ki nálunk, sokan akarják, hogy megtalálják a gázolót és még többen szorítanak azért, hogy Erika felépüljön.

Hatalmas küzdő ez a lány, sosem adja fel, egy igazi kemény csaj, remélem ezt a csatát is sikerrel megvívja

– fejezte be sorait Bujna Zoltán, aki azt kérte, hogy bárki, aki a kérdéses estén arra felé autózott, járt, tartózkodott és látott valamit az jelezze a hatóságoknak.





 





Ezeket olvastad már?
Feldarabolt emberi maradványokat találtak, végre kiderült, ki az áldozat

Feldarabolt emberi maradványokat találtak, végre kiderült, ki az áldozat

Mégis gyilkosság: vadállatnyugtatót mutattak ki a halott nő szervezetében

Mégis gyilkosság: vadállatnyugtatót mutattak ki a halott nő szervezetében

Ezért nem találkoztunk az idegenekkel – Elképesztő magyarázatot adott a csillagász

Ezért nem találkoztunk az idegenekkel – Elképesztő magyarázatot adott a csillagász

Olyan erővel csapódott a vonatnak, hogy árokba borult egy autó Cikón

Olyan erővel csapódott a vonatnak, hogy árokba borult egy autó Cikón

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás