„Megígértem neki, ha bármi történik vele, utolsó útjára autók kísérik majd” – 18 éves tinit gázoltak halálra Nagyorosziban





Holnap vesznek végső búcsút attól a 18 éves fiútól, akit Nagyorosziban gázolt brutálisan halálra egy cserbenhagyó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.28.
tragédia

Sajnos a legjobb barátom, B. Krisztián egy baleset következtében nemrégiben eltávozott közülünk” – így kezdődik Máté Facebook-posztja, aki szeretné teljesíteni barátja utolsó kívánságát. A 18 éves Krisztiánt egy autós gázolta halálra Nagyorosziban. A gázoló megállás nélkül továbbhajtott, sorsára hagyva a fiút, akinek az életét már nem tudták megmenteni. A fiatalt először tévesen azonosították és egy másik fiatal férfi édesanyját hívták a helyszínre, mivel a sérült olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy összekeverték őket – számolt be a borzalmakról a Ripost.

A rendőrök július közepén elfogták és előállították a balesettel gyanúsítható 29 éves szlovák járművezetőt, ám ettől nem enyhül a család fájdalma. A helybéliek Krisztiánt kedves, rendes és segítőkész fiúnak ismerték. Emlékére a közeli buszmegállóban gyertyákat gyújtottak, és csütörtök délután 4 órakor tartják a búcsúztatóját a helyi temetőben.

„Utolsó útjára kísérjük fehér, illetve fehér-fekete öltözetben! Mindenki támogatását és együttérzését köszönjük! EMLÉKE SZÍVÜNKBEN ÖRÖKKÉ ÉL!” – fogalmazott a gyászoló édesanya.

A fiú utolsó kívánságát az elhunyt legjobb barátja, Máté próbálja teljesíteni.

„Hatalmas autófanatikus volt, imádta a BMW-ket, a japán csodákat és igazából érdekelte minden, ami carculture. Fél éve megígértem neki, hogyha bármi történik vele, az utolsó útjára autók kísérik majd. Nagyon megköszönném, hogyha néhányan el tudnátok jönni és le tudnátok róni a kegyeleteteket, hogy eleget tehessek ígéretemnek és méltó módon búcsúzhassunk a barátomtól” – írta Krisztián barátja.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás