„Milliárdjaim vannak, de...” – nagy botrányt kavart a Titan áldozatának magyar származású fia





Brian Szász ismét megcsinálta a botrányt, a fél világ elhűlve nézi a közösségi oldalait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.28.
tengeralattjáró titan botrány magyar származású

Mint már írtunk róla, korábban a fél világ döbbenten figyelte a Titan milliárdos áldozata, a brit Hamish Harding mostohafiát. A magyar származású hangmérnök ugyanis minimum vitatható, de a legtöbbek által inkább felháborítónak tartott viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, miután a Titan merülőkapszula eltűnt az Atlanti-óceán mélyén, fedélzetén a mostohaapjával. 

Small sub used to tour Titanic wreck is missing
Hamis Harding dollármilliókat hagyott mostohafiára, aki emiatt is csak panaszkodik – Fotó: AFP

Harding eltűnése után ugyanis a férfi még imára buzdította a világot, de pár nappal később már egy koncerten mulatott és egy OnlyFans-modellel flörtölt. Bár később igyekezett megmagyarázni a helyzetet és letörölte a posztokat is, az emberek már más szemmel néztek rá. Az iránta érzett ellenszenvet csak tovább fokozta az, hogy egy Twitter-bejegyzés miatt ugyan kirúgták munkahelyéről, de a férfi ezt is lazán kezelte: közölte, hogy nincs szüksége az állásra, hiszen dollármilliókat örökölt mostohaapja után. 

Ezután letörölte magát a közösségi oldalról, és Harding halála után jóval szerényebben tért vissza, ám most ismét botrányt robbantott ki: Twitter-bejegyzésében ugyanis arra panaszkodik, hogy bár milliárdos, mégsem fekszenek le vele a nők.

Több millióm van, mégsem fekszenek le velem

– panaszkodott nyilvános írásában. Hozzátette, hogy már nagyon vágyik a női társaságra.

Ennyi pénzem van, én pedig csak egy lányt akarok, akivel együtt lóghatok

– folytatta a kifakadást.

Nem segített a helyzeten, hogy azt is odabiggyesztette: nem kölcsönöz senkinek a milliókból, hacsak nem egy gyönyörű nő az illető.

Ne kérj tőlem pénzt, hacsak nem egy gyönyörű nő vagy

– szögezte le. 

Az írásokat viszont ismét kirobbanó haraggal díjazta a világ, így a férfi törölte azokat a közösségi felületről. A magyarázkodást viszont nem úszta meg.

– A tweetjeim célja, hogy egy stresszes napon egy pillanatra megnevettessek mindenkit – idézte a New York Post. Hát, úgy tűnik, a poszt olvasói nem annyira nevettek, inkább bosszantotta őket a gazdag örökös flegmasága.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás