Elképesztő! Autóban indult be a szülés a Csillaghegyi HÉV-megállónál – most a segítőiket keresi az édesapa





A Csillaghegyi rendelő dolgozói siettek annak a családnak a segítségére, akiknek a HÉV-megállónál az autóban indult meg a szülés. A család hálálkodva keresi az interneten a dolgozókat, hogy köszönetet mondjanak, amiért segítettek nekik ebben az embert próbáló szituációban.



Megosztás
Szerző: K.D.R.
Létrehozva: 2023.07.08.
Módosítva: 2023.07.08.
autó család Csillaghegyi HÉV születendő kisbaba segítség

Nem mindennapi helyzetnek lehettek szemtanúi a Csillaghegyi rendelő dolgozói, akik egy születendő kisbaba segítségére siettek a HÉV-megállóhoz. A Metropol információi szerint ugyanis egy autóban beinduló szülésben kellett segédkezniük, amíg ki nem ért a mentő. A család a szülés után pár nappal az interneten kezdte el keresni a dolgozókat, hogy meghálálják a segítséget és elmondják: Mindenki jól van és örökké hálásak lesznek. 

A megállónál indult be a szülés egy autóban. Fotó: Google Maps

Autóban indult be a szülés Csillaghegyen

Egy apuka tette közzé az egyik Óbudai csoportban, hogy keresi azokat, akik a segítségükre siettek egy autóban szülés közepén és telefonon tartották a kapcsolatot a mentős diszpécserrel. A Metropol úgy tudja, hogy a Csillaghegyi HÉV-megállónál történt az eset egy autóban, amikor a család segítségére siettek a Csillaghegyi rendelő munkatársai. Elsőként egy gyermekorvos ért a helyszínre lányával, majd később több doktornő is a születendő kisbaba családjához sietett. Az édesapa a nagy zűrzavarban akkor senkiről nem tudott információt kérni, hogy később megköszönje, amit értük tettek, így a közösségi médiához fordult, hogy elmondja, mindenki jól van, az anya és a baba is és szeretné felvenni a kapcsolatot segítőikkel.

Az édesapa a közösségi médiában köszönte meg a segítséget. (Képünk illusztráció!)Fotó:  Pixabay

Megtalálták egymást a család és a segítségükre siető orvosok

A hihetetlen szituáció közben végül a mentő is kiérkezett. Az eset után az internetnek köszönhetően a család és a rendelő dolgozói elérték egymást, így már van, akivel fel is vette a kapcsolatot az apuka. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás