A feleségem s**fejnek nevezett, mert erre biztattam 11 hónapos lányunkat: tényleg hibáztam?

Nehéz eldönteni, kinek volt igaza ebben a vitában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
feleség család édesapa

Egy édesapa megdöbbentő történetet osztott meg a Redditen, és az internetezők segítségét kérte, hogy valóban hibázott-e. Nagy bűntudata lett az eset után, de nem érzi magát hibásnak. Annak ellenére, hogy rettenetesen összeveszett vele szerelme, most is megtenné újra. 

A kisbabák első lépése mérföldkő. A kép illusztráció

Egy édesapa arról számolt be a Redditen, hogy a felesége rettenetesen összeveszett vele, és nem tudja eldönteni, hogy tényleg hibázott-e. A férfi 27 éves, felesége 26, és van egy gyönyörű, 11 hónapos kislányuk. Az anyuka mindent megtesz, hogy a családjuk boldog legyen, a gyermeknevelésben azonban gyakran elfárad. Délután egy kicsit ledőlt szunyókálni, addig pedig az apuka vigyázott a babára. A férfi a földön ült, és a gyerekkel játszott. 

„A földön ültem a lányunkkal, ő játszott és megpróbált felállni. Bátorítottam, ő pedig magától lábra állt. Járni kezdett, így tehát megtette élete első lépéseit, mire én tapsolni és gratulálni kezdtem neki. Felálltam, felkaptam és megpörgettem, mire a feleségem felébredt, bejött hozzánk és megkérdezte, hogy mi történt

Amikor elmeséltem neki, s**fejnek nevezett, mert nem vártam meg vele, hogy felébredjen, így lemaradt a lánya első lépéseiről. Tényleg s**fej vagyok emiatt?

– kérdezte. A kommentben az olvasók biztosították arról, hogy ő mindent jól csinált, és ne érezze magát emiatt rosszul. Egyesek az anyát támadták, amiért ilyen vehemensen reagált, sokan viszont arra figyelmeztették, hogy legyen megértő a feleségével, mert érzelmileg terhelt időszakon megy most át – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás