Ilyen videót még nem láttál: így mulat 500 roma az ország legcsillogóbb születésnapján





Minden úszik az aranyban, húsos tálakban és italokban.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.06.14.
pénz roma Jimmy Zámbó Árpi születésnap

Tudvalevő, hogy a romák nagyon szeretnek mulatni. Éljenek akár szegénységben, akár gazdagságban, ha valakit vagy valamit meg kell ünnepelni, akkor hatalmas mulatságot rendeznek. De ha történetesen az ország egyik legtehetősebb üzletemberéről van szó, akkor a mulatság még nagyobbá válik. Most ünnepelte 60. születésnapját az ismert szolnoki vállalkozó, csak úgy hullott a pénz, az arany, a jó falatok és italok, a buli tetőpontján pedig körülbelül 500 fő bulizott. 

Aranyláncokat aggatnak a születésnapos nyakába Fotó: TV2

Olyan bulit csaptak a helyi romák, hogy ilyet még nem látott az ország. Egyesek nyakában egy-egy autó ára is ott csüngött, az asztalok pedig roskadoztak az ételektől és italoktól. A Tények stábja is részt vett az ünnepségen, hogy bemutassák, hogy tudnak bulizni az ünneplők. 

Az ételek minőségéért az ünnepelt felesége felelt, aki elárulta, hogy 400 szelet rántott hús, 2 nagy fazék töltött káposzta, pacal és birkapörkölt várta a vendégeket, ugyanakkor szomjan sem maradt senki. 

Aki itt van, mindenki eszik

– nevetett az asszony. Időközben felbukkant Zámbó Árpi is, ő ugyanis – Jimmyhez hasonlóan – nagyon szoros barátságban áll a családdal. 

Ha ő itt lenne és énekelne, nem lenne olyan vendég, aki nem sírna. Másrészt pedig nagyon jól érezné magát, hiszen ő egy showman volt

– nyilatkozta Árpi, akiről hirtelen sok gyerek azt gondolta, hogy maga a király az. Az asszonyok büszkén mesélték, hogy itt olyan 11 éves gyermekek vannak, akik kívülről fújják az összes Jimmy-dalt, sírnak a slágereken, és hatalmas rajongók. 





Éjfélkor jött a torta, és mindenki ajándékokkal lepte meg az ünnepeltet. A vállalkozó nyakába annyi aranyat aggattak, hogy már-már roskadozott.

Sukár arany

– kiáltották a vendégek, akik a zenekarnak is jócskán (több millió forinttal) meghálálták, hogy ilyen jó zenéket játszottak nekik. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás