![](https://cdn.metropol.hu/2024/07/JrJAGPJDGd2L46nLuUrQEn6N8Gyh2DkZcFF4QcQ_a7A/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc2ZTYxZjdiYzU4ZDRkODFiYWZhNDBmMTkyMzIyMGMw.png)
Ha már unod a sima rántott húst, panírozd be fordítva.
Isteni finom és sokkal különlegesebb lesz a rántott hús, ha fordítva panírozod be. Ugyanúgy készítsd elő a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát, csak fordítva fürdesd meg bennük a hússzeletet, mint szoktad:
elsőnek jöhet a morzsa, utána a tojás, majd végül a liszt.
A mindmegette.hu egy olyan receptet mutat, amiben a hús mellé egy kis hagyma és mustáros szósz is került.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az anyós mindig érvényesíti a saját akaratát!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre