Összefogott az ország: megvan a pénz az ötéves Kornélia műtétjére, akinek az orvosok sem adtak sok esélyt





Kornéliának az életét csak a Nazarov-műtét változtathatja meg, amire folyamatosan gyűjtöttek és olvasóink is utaltak. A legutóbbi liciten is szép felajánlások érkeztek, így hamarosan sor kerülhet a sorsdöntő operációra.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.05.17.
Kornélia Mosolyáért műtét agykárosodás beteg gyerek

Korábban már sokat írtunk az ötéves kislányról, akinek még az orvosok sem adtak túl sok esélyt az életre. Miután agykárosodást szenvedett, azt mondták, hogy csak vegetálni fog, képtelen lesz arra, hogy önállóan egyen vagy mozogjon. Ehhez képest Kornélia járni tanul, most pedig a műtétre is összegyűlt az összeg.

Kornélia ilyen mosolyogva csinálja végig a terápiákat Forrás: Kornélia anyukája

Kornélia állapota jelentősen javulhat a műtéttől

Amikor Kornélia problémájáról beszélgettek a sorstársakkal, felmerült dr. Igor Nazarov neve, hiszen az ő módszere már rengeteg hasonló eseten segített. Viszont ezt a műtéti technikát Magyarországon nem alkalmazzák. Emiatt a speciális műtétet, az úgynevezett szelektív és zárt miotenofasciotomíát Barcelonában végzik el. Az eljárás közben a bőr alatt apró bemetszéseket ejtenek, a kóros rostokat pedig elvágják, amik akadályozzák a mozgást.

Hihetetlen összegért vitték el a felajánlott vízilabdát

Egy újabb csodálatos felajánlást kaptunk. Egy névtelenséget kérő család úgy döntött, hogy féltve őrzött relikviájukat felkínálják licitre Kornélia Mosolyáért

– írta a kislány anyukája az alapítvány oldalán, majd a posztban arról is mesélt, hogy az általuk felajánlott vízilabda Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány által dedikált, így remélik, hogy egy igazi rajongó is jelentkezni fog majd érte. Ez pedig így lett. Végül egy segítő százezer forintot ajánlott fel a labdáért, ami jelentősen segítette a gyűjtést, és ezzel Kornélia életének megváltoztatását. Azonban a végső löketet egy kedves, régi ismerős adta meg, aki kiegészítette az eddig összegyűlt összeget. Emiatt Kornélia műtétjét június végén megtartják, amire már elindult a felkészülés és a szervezés, az anyuka pedig nem győzött hálát adni annak a sok segítőnek, akik lehetővé tették, hogy a műtét megvalósulhasson.

Egyetlen poszttal indult minden, azonban mint a tóba dobott kő, ennek hullámai is messzire értek

– mesélte Veronika, aki azt is megosztotta velünk, hogy minden megjelent cikk után látványosan növekedett az összegyűlt összeg, ami miatt hihetetlenül boldogok voltak, hiszen tudták, hogy kislányuk már csak pár lépésre van egy jobb élettől.





 





Ezeket olvastad már?
Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás