Budapest a csőd szélén, luxusesküvőn szórta a pénzt a fővárosi közművezér – videó





Több mint 50 milliót költött az esküvőjére Mártha Imre, Karácsony Gergely első számú cégvezetője.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.11.
Módosítva: 2023.05.11.
Mártha Imre Karácsony Gergely fővárosi közműholding Budapest

Miközben Budapest a csőd szélén áll, ijesztő módon eladósodik, és Karácsony Gergely azzal fenyegetőzik, hogy nem fizeti be a törvény szerinti adókat, addig kedvenc cégvezére – mondhatni jól időzítve – egy szicíliai luxusszállodában, a világ milliomosainak egyik kedvenc búvóhelyén tartott látványos és nagyon sok pénzbe kerülő esküvőt, közel egy héten át!
Mindezzel ő maga dicsekedett el a közösségi oldalán.

Csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak azt a fényűzést, amit a fővárosi szemétszállítás, távhő és a kertészetek vezetője.
A szicíliai Taormina csodálatos panorámájáról, romantikus hangulatáról, százmilliókba kerülő ingatlanjairól és az átlagember számára megfizethetetlen luxusszállodáiról nevezetes. A fővárosi közművezér itt is az egyik legdrágábbat, a The Ashbee luxusszállót választotta, amit még 1908-ban tervezett az angol Charles Robert Ashbee építész.

Az ötcsillagos hotelként működő „palazzo” 360 fokos panorámás kerttel, sziklaszirten kialakított, feszített víztükrű medencével, titkos oázisokkal, ugrása kész személyzettel, edzőteremmel és minden luxussal felszerelt szobákkal várja azokat, akik mindezt meg tudják fizetni.

A Metropol kért egy árajánlatot a szállodától egy esküvőre, esküvői vacsorára, szobákkal együtt három napra, harminc főre. Az ajánlat végösszege meghaladta az 50 millió forintot. A legolcsóbb szállodai szoba ára is éjszakánként 635 ezer forint a The Ashbee-ben. 

Aztán persze jön az extra szolgáltatások sora.

A fővárosi közművezér ragaszkodott ahhoz, hogy a Földközi-tengerre néző, 360 fokos panorámás teraszon mondja ki a boldogító igent, amit aztán megismételtek a hotel sok pénzért ugyancsak kibérelhető kápolnájában is.

Aztán jött a lakodalom, amire Mártha Imre egy igazi szicíliai zenekart is szerződtetett. És természetesen az ünnepi alkalomra felcsatolta egyik legdrágább óráját, ami egy több mint 10 millió forintot érő arany Hublot.

A fővárosi közművezér külön videókon is eldicsekedett a luxusesküvővel, amit jó érzékkel azokra a napokra időzített, amikor Budapest éppen ijesztő módon eladósodni készül. Mártha Imre esküvőjével egy időben 16 milliárdos „túlélőhitel” felvételét szavazták meg a közgyűlés baloldali képviselői és Karácsony Gergely.

Íme videónk a luxusesküvőről:

 

A Gyurcsány-fióka folyamatosan kérkedik óriási vagyonával

Mártha Imre, Karácsony első számú közművezére, a fővárosi közművek, a szemétszállítás, a távhőszolgáltatás, a kertészet vezetője, akit sokan csak Gyurcsány-fiókaként emlegetnek, mindig is provokatív módon kérkedett a vagyonával. Vannak luxusingatlanjai Budapesten, a Balatonnál, de Floridában is, többek között egy magánszigeten. Mártha átlag kéthavonta bukkan fel a világ legdrágább szállodáiban Marokkótól Abu-Dzabiig.

 





 





Ezeket olvastad már?
Kislányaikat féltik az édesanyák Pomázon – Ezt mondja a rendőrség az inzultálóról

Kislányaikat féltik az édesanyák Pomázon – Ezt mondja a rendőrség az inzultálóról

Visszakerült eredeti helyére a titkokat őrző vízivárosi szobor – archív fotókkal

Visszakerült eredeti helyére a titkokat őrző vízivárosi szobor – archív fotókkal

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Lassan révbe ér a kaposvári család

Lassan révbe ér a kaposvári család

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás