RETRO RÁDIÓ

„Kómában fekve láttam azokat, akik üzenetet írtak nekem" – hihetetlen látomása volt a magyar lánynak

Tarolt a TikTok-on az a videó, amiben egy Zoe nevű magyar lány elmeséli, mit élt át, amíg kómában feküdt Bangkokban. A fiatal lány megdöbbentő tapasztalatokról számolt be lapunknak.Megosztás
Szerző: K.D.R.
Létrehozva: 2023.03.18.
kóma ezotéria csoda magyar lány

Zoet tini korában érte egy durva baleset, amikor a fiatal lány egy barátokkal töltött este során ráugrott egy mozgó autó hátuljára. Zoe egyik lába lecsúszott az autóról így erősen beütötte a fejét majd lezuhant a járműről.  A baleset után Zoe agyában hematóma keletkezett, amit a magyar lány a csodával határos módon túlélt. A műtét idejére azonban három napig mesterséges kómába helyezték, melynek ideje alatt Zoe hihetetlen dolgokat látott és érzett.

Zoe tiniként három napig feküdt mesterséges kómában Fotó: Instagram / divine love Zoe

 

Minden látogatóját látta és hallotta, amíg kómában volt

 

Zoe videójában elmondja, hogy amíg kómában volt, teljesen tudta, hogy ki látogatja őt éppen és hallotta is őket. 

„Amikor az apukám látogatott meg a kórházban, amíg kómában voltam azt én úgy láttam, mintha épp egy sárga virágokkal teli mezőn sétálnánk és ő felolvasna nekem egy írást. Majd amikor felkeltem, akkor láttam, hogy ugyanolyan sárga virág van az ágyam mellett letéve, mint amit kómában fekve láttam a mezőn, és egy felbontatlan levél várt, amit kinyitva láttam, hogy ugyanaz a szöveg van benne, amit apukám olvasott nekem fel a víziómban" 

– meséli Zoe a megdöbbentő esetet, aki lapunknak elárulta, hogy sokáig nem volt jó a kapcsolata az édesapjával, de a spiritualitásra való nyitottság közös bennük.

És még itt nincs vége a történetnek: Zoe nem csak azokat látta, akik meglátogatták őt, de azokat is, akik gondoltak rá vagy aggódtak érte

Kómában fekve úgy láttam, mintha meglátogattak volna engem olyan ismerősök is, akik nem is tartózkodtak Bangkokban. Ezt akkor nem értettem, de amikor felkeltem, akkor láttam, hogy szinte mindenki, akit láttam az rám írt és aggódó üzeneteket küldött nekem. Tehát valahogy megéreztem őket, és kapcsolódott a tudatunk egymáshoz

– meséli a fiatal lány, aki azt is elmesélte lapunknak, hogy amíg MRI-t végeztek rajta, azt ő úgy élte meg kómában fekve, mintha egy rakétában ülne.

Zoe felébredve nem tudta, hogy kómában volt, és azt hitte, csak a gyógyszerektől hallucinált és látott furcsa dolgokat, így nem is mesélt róla senkinek. Évekkel később tudta meg szüleitől, hogy a baleset utáni műtétet művi kómában végezték el rajta. 

„Teljesen ledöbbentem. Ekkor jöttem rá, hogy nem hallucináltam, hanem ezek kóma alatti látomások voltak" – árulta el a részleteket Zoe, aki látomásairól csak évek múlva mesélt a szüleinek.

@sacrisol.hu egy kicsit többet ròlam. Kìnosnak èreztem felrakni de itt mi fèlelmeinkre nem hallgatunk tehát itt van x #spirituálisélet #telepátia #kómában #spirituálistanács #mindenenergia ♬ original sound - zoe🐉🧿🧚‍♂️

 

A kóma után változott meg minden Zoe életében

 

Zoe elmesélte, hogy a kóma alatti látomás csupán a kezdete volt valaminek, ami már régóta az élete része. A fiatal lány mindig is spirituális lélek volt, de nem igazán foglalkozott azokkal a megérzésekkel és üzenetekkel, amiket az élettől kapott. Amikor Hollandiában kezdett egyetemre járni azonban minden megváltozott:

Mélypontra kerültem. Úgy éreztem, hogy szembe kell néznem magammal és erre egy látomás világított rá Hollandiában. Ekkor jöttem rá, hogy ott kell hagynom az egyetemet és magammal kell foglalkoznom. Azzal, ami mindig is bennem volt: a spiritualitással és az ezotériával 

– mondta el Zoe, aki számára ekkor állt össze életének minden apró részlete. 

„Van, aki az ilyen mélypontok után azt mondja megtalálta Istent. Én magamat találtam meg" – emeli ki Zoe. A fiatal magyar lány azóta komolyabban is foglalkozik az ezotériával, hiszen integratív medicinát tanul, ahol a holisztikus gyógyszerészetbe ássa bele magát a kvantumfizika segítségével. 

„Hiszem, hogy van valami energia, telepátia, vagy valamilyen kollektív kötelék az emberek között. Van egy energia, ami minden alatt van. Ez adott teret arra, hogy anno a kóma alatt lássam azokat is, akik csak gondolnak rám, de nincsenek igazából Bangkokban"

 – árulta el Zoe, aki a tanulmányai mellett próbál segíteni az embereknek abban, hogy elfogadják önmagukat és egy boldogabb életet kreáljanak maguk számára. Ezt a célt szolgálta a kómáról szóló videó megosztása is, amire rengeteg reakció érkezett.

Nagyon sokan írták, hogy köszönik, hogy elmondtam, mert nem gondolták volna, hogy ilyen van. Illetve volt két lány, akik megírták nekem, hogy amikor ők kómában voltak, ők is úgy érzékelték, mintha egy mezőn lennének. Talán ez is azt bizonyítja, hogy van valamiféle kollektív tudat, amihez kapcsolódnak a kómában fekvők

– tette hozzá.

Zoe másoknak szeretne segíteni története megosztásával  Fotó: Instagram / divine love Zoe

 

A csoda mindenkivel megtörténik, csak meg kell látni

 

Zoe elmondta nekünk, hogy nem tudja miért éppen vele történt mindez. Már az is önmagáért beszél, hogy nem halt bele a hematómába, de számtalan olyan eset volt az életében, amikor csodálatos módon élt túl halálos szituációkat.

Nem gondolom, hogy különleges vagyok és csak velem történik ilyesmi. Mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai, mindenki speciális, és van feladata az életben, csak nem mernek beszélni róla

– árulta el nekünk Zoe, aki szerint az európai kultúrából hiányzik az a nyitottság a spiritualitás iránt, amit Thaiföldön tapasztal. Éppen ezért tartja fontosnak, hogy TikTok-on ebben a témában készítsen videókat, hogy Magyarországra is eljusson ez a szemléletmód.

„Emlékszem én milyen egyedül éreztem magamat, amiért furcsa dolgokat tapasztalok és érzek. Azt hittem dilis vagyok. Szeretnék segíteni másoknak, akik hasonlóan éreznek, hogy tudják: nincsenek egyedül és teljesen normális, amit éreznek, csak nincs benne a kultúránkban. A videóimmal talán tudok segíteni abban, hogy nekik ne kelljen megélniük életük mélypontját ahhoz, hogy eljussanak az önszeretethez" – mesélt céljairól a fiatal lány, aki spirituális coachként is ténykedik, és próbál segíteni az embereknek. 

Szeretném megmutatni az embereknek, hogy amit keresnek, azt meg fogják találni. Meg kell tanítani magunknak, hogy a jót keressük, a szeretetet és a gyönyört. Mert ha azt keresünk, akkor azt találunk és kreálunk is

– emelte ki Zoe.

 

Ezeket olvastad már?
Botrány a Lidl-ben, mindenki kiakadt ezen a felháborító húzáson

Botrány a Lidl-ben, mindenki kiakadt ezen a felháborító húzáson

Mentők és rendőrök lepték el a plázát, tragédia történt

Mentők és rendőrök lepték el a plázát, tragédia történt

Megütötték a magyar politikust, a rendőröknek kellett közbelépni

Megütötték a magyar politikust, a rendőröknek kellett közbelépni

Halálba zuhant a gyönyörű kozmetikus, aki csak egy jó képet akart lőni az Instagramra

Halálba zuhant a gyönyörű kozmetikus, aki csak egy jó képet akart lőni az Instagramra

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás