Gyerekek fotóit is kiposztolta: 14 éven aluli gyerekeket is behálózott a diákjával nemi kapcsolatot létesítő tanár

A netre, egy zárt csoportba rakta ki a 14 éven aluliakkal készült közös fotóit a pedofilbotrányba keveredett tanár.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.20.
Módosítva: 2023.02.20.
botrány tanár krúdy iskola

Ráadásul egy posztja azt is bizonyítja, hogy az iskola tudott erről, mégsem tettek feljelentést. Inkább eltussolni igyekeztek a dolgot a tanártüntetések egyik centrumában, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. Igaz, egyfajta „ejnye-bejnye” raportra hívták Bite Zsoltot, mert nyilvánvalóan tudták, hogy mindez már a büntető törvénykönyvbe ütközhet.

De még emiatt a nyilvánosság elől eltitkolt „raport” miatt is panaszkodott a különböző Soros György pénzelte szervezetekkel, LMBTQ ideológiát terjesztő egyesületekkel szoros kapcsolatokat ápoló tanár.
Bite Zsolt a 14 éven aluli gyerekek fotóit még ezután sem szedte le az Instagram-fiókjáról! Sőt egy Facebook-bejegyzésében szóvá tette, hogy az iskolában kérték a képek eltüntetését.

 

Külön figyelemre méltó, hogy arról dicsekedett, már tudja, a 14 éven aluliak között vannak „transzok, nem binárisak és biszexuálisok” is. Még azt is elárulta, hogy mindezt „beszélgetések” révén szedte ki a kiskorú gyerekekből.

Azt sulykolta a diákokba, hogy homofóbok a szüleik

Bitét a posztja alatt egy ismerőse figyelmeztette arra, hogy szülői beleegyezésre van szükség ahhoz, hogy kiskorú gyerekek képmását közzétegye az interneten. Erre a tanár az érvényes jogszabályokat kezdte gúnyolni. „Fantasztikus a jog, hiszen a transz, nembináris, biszexuális gyerek homo- vagy transzfób szülője rendelkezhet úgy a gyereke helyett, hogy nem egyezik bele a közzétételbe.”

Miután nagy titokban a 14 éven aluliak képei miatt „raportra” hívták Bite Zsoltot, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola vezetősége megdöbbentő döntést hozott.
A tanárt a felső tagozatból áthelyezték a 6–10 évesek közé, vagyis az alsó tagozatba...

 

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás