Így kerülnek a pesti bolhapiacra a kincsek – Videó!

A bolhapiac rengeteg kincset rejt; de hogy kerülnek oda a régiségek? Mi most megmutatjuk!Megosztás
Szerző: Kóczián Nikolett
Létrehozva: 2023.01.17.
XVIII. kerület bolhapiac régiségek kincsek

A bolhapiacokon rengeteg régiséget, kincset találhatunk. Ha a tárgyak mesélni tudnának, megannyi érdekes történetet hallgathatnánk. Mi most bemutatjuk olvasóinknak, hogy honnan kerülhetnek a régiségek az árusokhoz, ahol új gazdára találhatnak.

Bármit megtalálhatunk Krizantina lőrinci bolhapiaci raktárában Fotó: BS / Metropol

A kincskeresés folyamata

Krizantina és csapata kincsek felkutatásával foglalkozik. Elkísértük egy budai villába, hogy lássuk, miként válogatják ki az értékeket a lomok közül. A műtárgybecsüs hagyatékkezelő cégét bízták meg a külföldön élő örökösök – miután a háztulajdonos idős házaspár elhalálozott –, hogy teljesen ürítsék ki a villát. Az épületet bejártuk a pincétől a padlásig, és rengeteg érdekességet találtunk, néhány tárgy pedig visszarepített minket a gyerekkorunkba. 

A kincskeresésről készült videót itt megtekintheted:

 

A bolhapiac színes kavalkádja 

Krizantina tárgyai a hírességek körében is kedvelt lőrinci bolhapiaci raktárába kerülnek, ahol türelmesen várják, hogy új gazdájuk kiválassza őket. Az emberek különféle dolgokat gyűjtenek, és szinte nincs olyan tárgy, ami ne lenne fellelhető Krizantináéknál, vagy ne tudnák beszerezni, ha igény van rá. Csészék, tálak, porcelánok széles választéka található a piacon, de még értékes márványszobrokat is kifoghatunk jó áron.

Itt megnézheted Krizantina kincses raktáráról készült videónkat:

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás