Különös életcélja van a 11 éves testépítő kisfiúnak





A gyerek a családjával együtt jár a konditerembe.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.30.
testépítés család Arnold Schwarzenegger kisfiú

Egy család, amelynek közös rögeszméje a testépítés, úgy véli, hogy a legkisebb gyermekük lehet az "új Arnie". A négygyermekes anyuka, a 43 éves Kerry MacDonald csak 2021 áprilisában ment le először edzőterembe, de azóta több versenyt is megnyert, és világbajnok lett.

Fiai, a 11 éves Aaron lelkes rajongó, és bár még nem kezdett el súlyzós edzéseket végezni, az egyik vállalkozás már felajánlott neki egy szponzorációt, míg a 14 éves Oliver hetente néhányszor szeret edzeni. Az apa, a 47 éves Steven Johnston ösztönözte Kerryt, hogy próbálja ki a testépítést, amikor a pár 18 évvel ezelőtt először járni kezdett, de Kerry túlságosan félénk volt. A pár korábbi kapcsolataiból született lányaik egyike sem rajong az edzőteremért, Kerry lánya, a 24 éves Ellie inkább a jógát választotta, míg Steven lánya, a 21 éves Athena táncosként dolgozik egy tengerjáró hajón.

Anorexia Bodybuilder
Fotó: mediadrumimages.com/@scarlettvfi / Képünk illusztráció

A takarítóként dolgozó Kerrynél egy hónappal azután diagnosztizáltak ADHD-t, hogy elkezdett súlyzós edzéseket végezni, és azt mondta, ez segít neki a koncentrálásban. Szerinte a családja támogatása és az, hogy büszkévé teszi őket, a legjobb része, valamint a közös hobbi. A nő visszautasította azokat a téves feltételezéseket, miszerint szteroidokat használ.

Mindig is nagyon aktív anyuka voltam, de 13 éves korom óta nem atletizáltam. Évekig semmit sem tudtam befejezni, elkezdtem egy fodrászképzést, de abbahagytam, mert nem tudtam megjegyezni az információkat. Az ADHD-val az ember gyászolja azt, amit elérhetett volna, de az edzőterem nagyon sokat segít nekem. Azt hiszem, az én történetem azt mutatja, hogy bárki bármit elérhet, csak próbálja meg. Az az érzés, hogy büszke vagy magadra, a legjobb.

- mesélte a Kerry, aki hozzátette, hogy a közös hobbi a férjével újraélesztette bennük a tüzet.

A nő több versenyt is megnyert már, és fiait is arra ösztönözte, hogy kezdjenek bele ők is. Oliver most már edzőterembe is jár, de főleg a barátaival lóg. Aaron a testépítő közösség megszállottja lett, és imád beszélgetni a többi versenyzővel, és kiszúrni, hogy szerinte ki fog nyerni.

Szponzori szerződést ajánlott neki egy nő, aki Kerry bikinijeit készíti, bár a szülei szerint még túl fiatal ahhoz, hogy elkezdjen edzeni - de imádja utánozni a pózokat, bebarníttatta magát és fürdőnadrágot is szerzett magának, hogy színpadra léphessen, minden bátorítás nélkül.

Néhány héttel ezelőtt felállt a színpadra és előadott egy testépítő gyakorlatot. A közönség éljenzett. A gyerekeket nem lehet ilyesmire kényszeríteni. Steven már évekkel ezelőtt is ezt csinálta, így a képek ott voltak a házban, Aaron nézegette a fotókat, és utánozta a pózokat.

testépítő
Képünk illusztrácó

A kisfiú az összes versenyre elkíséri a szüleit, és nagyon büszke rájuk.

Körbejár és beszélget a testépítőkkel, az egyiknek üzent, hogy "nem a legjobb formádat hoztad, nyertél volna, ha úgy nézel ki, mint egy másik versenyen. A srác visszaüzent neki, hogy 'inspiráltál engem'. Az emberek azt mondják nekem, mennyire imádják.

Az anyuka szerint a kisfiú hamarosan belekezdhet az edzésbe, és akár ő lehet a következő Arnold Schwarzenegger.

Aronnak nagyon jót tettek azok az emberek, akikkel találkozott, nagyon sok önbizalma van. Nekünk ez a családi időtöltés, utazgatunk, hogy bemutatókra járjunk. Nem anyagi haszonszerzés céljából csináljuk, ez a szenvedélyünk, és élvezzük, hogy egy családként csináljuk

- tette hozzá. A családról készült képeket IDE kattintva nézheted meg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás